Yaa istiyonuz mu yoksa ☺Peki ben normal doğurmak ister miyim ?
Hazır sezeryan olmuşken bi daha hiç gerek yok normalebel altı uyuşma bitti gitti he ölümden döndüm o ayrı da dur bakalım hayırlısı
En azından sandalye koyaydık
Yaa istiyonuz mu yoksa ☺Peki ben normal doğurmak ister miyim ?
Hazır sezeryan olmuşken bi daha hiç gerek yok normalebel altı uyuşma bitti gitti he ölümden döndüm o ayrı da dur bakalım hayırlısı
En azından sandalye koyaydık
Tabii isterim istiyorumYaa istiyonuz mu yoksa ☺
Bende sandalye ile yetişemem ama koltuk tepesinden takarım
Yaa şaşırdım kızzTabii isterim istiyorum
Benim koltukları alçak dermişim yok kız kısayım bildiğin
Üçüncü hamileliğin diye biliyorum her doğum için belli başlı riskler var ama olacak diye bir şey yokAaa bak bunu hiç duymadım kız. Allahım inşallah ikiz olur da bi daha doğurmak istemem ya
Evet benim 3Üçüncü hamileliğin diye biliyorum her doğum için belli başlı riskler var ama olacak diye bir şey yok
Abla influenza mı acaba oğlunda. O çok dermansız bırakıyorİyi akşamlar, yemek yedik oğlumuda kaldırdım uyuyodu, kemik suyuna tarhana yapmıştım 3 tabak içti dünden beri bişe yemiyodu beti benzi sararmış
Hem serum hem penisilin iğne yapmişlar bide antibiyotik vermiş
Çayıda demledim, namaz kıldım şimdi kuran okucam kadir gecesi için
Niyet etmedik tabi daha bakalım inşallah hayırlı zamanda gelir Rabbim ne zaman nasip ederse
Niyet etmedik tabi daha bakalım inşallah hayırlı zamanda gelir Rabbim ne zaman nasip ederse
Yanlış bi şey söylemekten çok korkarım böyle konularda
Amin canım Allah razı olsunRabbim gönlünüze göre versin gönülcüm inşallah en doğru zamanda
Evet ya cok kötü bisey gerçekten ama çok çıkarmakta iyi degil bence maşallah annem o kadar cok cıkarıyo kiAnaa çok nadir denk geliyorum hatta hiç denk gelmedim sen beni çok iyi anlarsın o zaman
Boyun kaç ki gönülcüm bende koltugun tepesinden takıyorum yâda peteğin üstüne basıyorum ordan takıyorumKeşke boyum uzun olsaydı
Yada evde merdiven olsaydı
Şu türleri söküp hemen yıkar takardım
Oo kankam aynı boydayız demek artıkBoy demişken benim de boyum kısalmış ya. 1.68 dim 1.65 e düşmüşüm şaşkınım
Dünde benim kız yaptı tatlıdanİyi akşamlar buralar sessiz kalmış bugun.
İftara arkadaşımı çağırmıştım tek kişi oldugu icin öyle yemek yapmak istemedim
Domates çorbası
Tantuni
Kurutulmuş domatesten bi meze
Havuç tarator
Biber ve salatalık turşusu
Spoonful mu neyse o tatlı karşıma cıkıp duruyodu ondan yaptım bide
Böyle bi çay keyfimiz oldu
Yanü bence de saçmaOo kankam aynı boydayız demek artıkama bence yanlıs ölcülmüstür öyle sey mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?