Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin

Ahh analık ahh geçmiş olsun

Tam yatağın sıcağındayım oğlan yeni uyumuş yanına kıvrılacakken işrak namazın kıl eyle yat diyen bir abla penyez83
Nefsime zor geldi birazcık ama Allah razı olsunnn iyi ki dedin abla
Bilirim bu duyguyu gönülüm
Allah senden de razı olsun

Gecenin yarısı, tam yatmış uyuyacakken bi etiket gelir. Bakarsın ki; 2 rekatlık gece namazı yazıyor
Nefse ağır gelir ama dost hatırlatma yapmış kalkıp kılarsın, dua eder ve o huzurun, mutluluğun tarifini yapamazsın.

Ben razıyım Rabbim de razı olsun iyiki varsın bonusummm Bonus

Aminnnnn
Geçmiş olsun abla

Ahh analık ahh geçmiş olsun
sağolasın bonusum
aynen kaç yaşında olursa olsun evladın hastaysa kıyamıyosun , oda ilgi bekliyo doktora gidelim oğlum dedim ilaçlar var gerek yok dedi , bende eşime dedim sende sor oğlum kalk doktora götüreyim de bakalım, ama istemedi
akşam kalk bi duş al rahatlarsın dedim onu bile yapamadı

Analık dedim ama kadınlık demem gerek.
Yapılan onca haksızlığa nankörlüğe rağmen yine kadın gibi davranıyoruz bozulmuyoruz demek istedim.
biz her şeyiz be bonusum anayız, kadınız , eşiz , evladız, kardeşiz herşeye yetiyoruz çok şükür
he kimse kıymet bilmiyo o başka onlarda anne baba olunca anlıcaklar yinede ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin evlatlarımızın işteyim ama aklım evde eşimi arıyım bi baksın

Geçmiş olsun abla

Evet.
Damla rahatlatır belki.

Bebekken anne babana ne çektirmişsindir sen gönül

Çok geçmiş olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…