- 13 Mart 2019
- 14.620
- 53.074
- 598
Ya aslında sahursuz daha da iyi oluyor denedik ama sahurun da ayrı bi havası varBiz gec yatıyoruz 2 bucuk 3 gibi yiyoruz kalkmıyorum tekrar ama bugun hic kalkasımds yok hazırlayasımda uyucam simdi kalkmayalım dicem eşime
Yok yaptırmadım ama araştırdım baya daha yeni bundan olduğunu düşünüyorum bi senedir falan böyle bişey olduğunu öğrendim belirtiler aynısıBunun icin bi test mi yaptırdın gönül. Nerden biliyosun bende bi gluten icin yaptırmak istiyorum. Dokunan biseyler var ama ne bilmiyorum
Bende 4 50 gibi uyandımBen 4 gibi kalkıyorum Teheccüd kılıp sahur hazırlıyorum. Şimdi yatıyorum
Çok şükürBende 4 50 gibi uyandım
Hemen hazırladım
Teheccüdü de yetiştirdim çok şükür
Aa maşallah abla Allah kabul etsin çok iyi yapmışsınÇok şükür
Ben de 2 de yattım 4 de uyandım, halen ayaktayım namaz kuran tesbihat derken bu saat oldu. Evdeyim bugün her anı değerlendirmek istiyorum
Dur yatma hemenAa maşallah abla Allah kabul etsin çok iyi yapmışsın
Bugün büyük ihtimalle bende evdeyim
Erkenden temizlik yapıp manevi saate yüklenmek istiyorum
Evet abla elhamdülillahDur yatma hemenİşrak namazı kılıp öyle yatalım biraz, uykumuz da ibadet Elhamdülillah
Bi denesen bırakamazsınBenim afedersin üst taraftan gaz çıkarma olayım hiç yok yani ömrü hayatımda 2 yada 3 keredir
Olmuyor ki ne kadar denesem de yok asla çıkmazBi denesen bırakamazsın
tertemiz çıkar inşallah sonuçların parecimDaha iyiyim ablacığım bugün Dr gittim yarın tomografi çekilecek
Inşallah çok güzel sonuç çıkar duanızdan unutmayın
bencede onda yeterli su içemiyoruz yani ben içemiyorumSu az içiliyor onun etkisi ile kilo verilmiyor bence
Candır o canTam yatağın sıcağındayım oğlan yeni uyumuş yanına kıvrılacakken işrak namazın kıl eyle yat diyen bir ablapenyez83
Nefsime zor geldi birazcık ama Allah razı olsunnn iyi ki dedin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?