• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında amigurumi yapabilen ve ücreti dahilinde çalışabilecek arkadaşlara acil ihtiyacım var hanımlar. Dönüş yapabilen olursa hemen başlamak isterim. Herkese çok sevgiler,

Şu saate kadar yapabildiklerim 😬
🎈Yatak odasının nevresimini çıkardım
🎈Yorgan yastık sırayla makinaya attım.
🎈Çekmecelerin içini temizledim, topladım.
🎈Ebeveyn banyosunu ardiye olarak kullanıyorum. Orayı toparladım, atılacakları attım.
🎈Oğlumun dolabını düzenledim, küçük gelenleri ayırdım.
🎈Baza altını düzenledim.
🎈Odayı süpürdüm, sildim.
🎈Kapısını sildim.
🎈Mutfağı topladım.
🎈Tencere ve bakliyat dolabını boşalttım, temizledim.
🎈Etrafı toparladım.
Oğlum uyandı onunla ilgilenip sonra devam edeceğim inşallah 🤲💪

Allah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
hiç gerek yok ramazan ayındayız , oruç olmayan olsa bile bence olmaz ayıp olur ,
zaten ben cenaze evinde acı varken bişeyler dağıtılmasını hiç sevmiyorum dinimizde böyle bişe yok
cenaze evine konu komşular yemek getirir onların acısı var yapamazlar diye

kızlar benim gözlerim kaç gündür yanıyo acıyo , acaba uyku düzeni bozuldu ondanmı yoksa yakın gözlüğü falanmı
gerekiyo artık , çünkü kuran okurken falan çok yakından olursa karışıyo
zaten geçen sene iş yeri için sağlık raporu yenilemesine gittiğimde doktor demişti yakın gözlüğü kullanabilirsin diye
bide sürekli bilgisayar ,telefon derken yoruluyo demekki

Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında amigurumi yapabilen ve ücreti dahilinde çalışabilecek arkadaşlara acil ihtiyacım var hanımlar. Dönüş yapabilen olursa hemen başlamak isterim. Herkese çok sevgiler,
merhaba , benim bi arkadaşım var yapıyo ama düşünürmü bi sormam lazım ücreti nasıl belirliyosunuz malzeme sizdenmi sorarsa ona göre bilgi veriyim belli bi yeremi bağlısınız sürekliliği var mı ?

Back
X