- 13 Mart 2019
- 14.522
- 52.469
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeymişşşKadınlar kulübü akışı niye böyle herkes aynı fikirde orda sanki![]()
Soğuk algınlığı grip vs kullanıyoz biz evetPedifen kullanan varmı iyi mi ?
sağolasın penyezim Allah razı olsun amin inşallahAbla doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel hayırlı yaşlar yaşayasın inşaAllah
çok sevindim canım daha iyi olmanaÇok şükür bugün biraz daha iyiyim. Biraz baş ağrım ve halsizliğim var.
Oruç tutuyorum bugün. Çünkü zaten az kaldı daha fazla kazaya bırakmak istemedim.
sağol ablacım amin inşallah yaşlar gitsede gönül hep aynı sanki daha genç
amin serocum çok sağolasın
hiç gerek yok ramazan ayındayız , oruç olmayan olsa bile bence olmaz ayıp olur ,Allah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
bende öyle canım girmeyince özlüyorum , merak ediyorumBen burayı buradaki arkadaşları ailem gibi hissediyorum iyi ki varsınız kızlar![]()
merhaba , benim bi arkadaşım var yapıyo ama düşünürmü bi sormam lazım ücreti nasıl belirliyosunuz malzeme sizdenmi sorarsa ona göre bilgi veriyim belli bi yeremi bağlısınız sürekliliği var mı ?Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında amigurumi yapabilen ve ücreti dahilinde çalışabilecek arkadaşlara acil ihtiyacım var hanımlar. Dönüş yapabilen olursa hemen başlamak isterim. Herkese çok sevgiler,
Emannn boşverNeymişşş
Heh iyi rahatladım bak şimdiSoğuk algınlığı grip vs kullanıyoz biz evet
Götür gönül götür belki bakteriyek bişeyse antibiyotik verirHeh iyi rahatladım bak şimdi
Yarına randevu aldık iyi olmazsa götürücez inşallah
Şimdi uyumuş ama ateşi var yine![]()
Evet canım olabilir çünkü ateşi düşmüyor şurupla biraz düşüyor sonra yine çıkıyorGötür gönül götür belki bakteriyek bişeyse antibiyotik verir