- 11 Nisan 2007
- 86.015
- 502.885
- 1.223
Bende ahsene alerji ilacı verince yatırdım o uyutuyor baya resmen özlemişim öğlen uyumasını bende uyudum bugün baya yorgun ve uykusuzdum iyi geldi![]()
AKşam alıyor benim kız çiğneme tableti dr öyle demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ahsene alerji ilacı verince yatırdım o uyutuyor baya resmen özlemişim öğlen uyumasını bende uyudum bugün baya yorgun ve uykusuzdum iyi geldi![]()
Canım bonusum çiçekleri sevdiğimi nasılda bilirmişpapatyamm ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel günler gör inşallah bir an önce emekli ol
Eki Görüntüle 3562742
Yazıda karışma yok bonusum böyle uykusuz kalırsında yanar gibi olurya onun gibipapatyamm gözünde batma oluyorsa kurulukta olur abla eğer yazıda karışma varsa görmeyle ilgili o sorun
Günde 2 kere damla şeklinde. Mecbur öğlen gibi veriyorum o da uyku yapıyorAKşam alıyor benim kız çiğneme tableti dr öyle demişti
Özel mesajlara yazabilirseniz bilgi vereyim.merhaba , benim bi arkadaşım var yapıyo ama düşünürmü bi sormam lazım ücreti nasıl belirliyosunuz malzeme sizdenmi sorarsa ona göre bilgi veriyim belli bi yeremi bağlısınız sürekliliği var mı ?
Benim bildiğim dut kürü bu. Kaynayan suya atıp 6 dk kaynatarak. Dutunu istersen ye. Sütle bilmiyorum ben hiç duymadımKızlar kuru dut aldık. Sütle kaynatıp dutuyla birlikte mi yiycem? Bi de sıcak sıcak mı olacak?
Benimde toplu ezana 11 dk var çay suyu da koydumMutfak topluezan okunmak üzere
![]()
Ben de suyla yaptım hep. Ama bana aşırı tatlı geliyor, direk kuru halini de çok tükettim.Kızlar kuru dut aldık. Sütle kaynatıp dutuyla birlikte mi yiycem? Bi de sıcak sıcak mı olacak?
Ben kahve gibi içmiştim. Dutun tadı pek kalmıyor o yüzden yemedim. Ama yesende zararı olmazKızlar kuru dut aldık. Sütle kaynatıp dutuyla birlikte mi yiycem? Bi de sıcak sıcak mı olacak?
Bende aynı yemekleri boşaltmayınca toplu gelmiyorMutfak toplu
Bide yoğurt mayaladım.
Çıkan bulaşıkları yıkadım ettim falan.
Bu kalan yemekleri eşim sahurda yer diye küçük tencereye almadım. Ocağın sütü böyle karışık dolu olunca bana mutfak hiç toplu gelmiyor ya
Lilyum abla zambak yani soğanlı bu kurusada açar tekrar seneye.
Ay kahkaha attımtam böyleyiz anneme eşime sürekli kafamı sağa sola sallıyorum yapmayın diye
Benim bildiğim dut kürü bu. Kaynayan suya atıp 6 dk kaynatarak. Dutunu istersen ye. Sütle bilmiyorum ben hiç duymadım
Sabaha artıkBende aynı yemekleri boşaltmayınca toplu gelmiyor
Ben dutlu incir uyutmasi yapıyorum sütle normal suda hoşaf olarak biliyorum öksürügeKızlar kuru dut aldık. Sütle kaynatıp dutuyla birlikte mi yiycem? Bi de sıcak sıcak mı olacak?