• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

papatyamm papatyamm abla doğum günün kutlu olsun nice hayırlı güzel yaşlara 🤲🏻❤️🥰

Evet canım olabilir çünkü ateşi düşmüyor şurupla biraz düşüyor sonra yine çıkıyor :(
sağolasın gönülüm amin inşallah Hoppa
tekrar çok geçmiş olsun ateşi tekrarlıyosa mutlaka götürün ateş tehlikeli , çocuklar küçükken hep böyleler benimkilerde
okul çağına kadar çok sık hasta olurlardı, sonra sonra azalıyo

Biz ilk perşembe sinde kuranı kerim yada yasin cüzü. Yanında şeker ve kahve dağıtırırız.
Ama bunlarında dinimizde bir yeri var mı bilmiyorum Pinhan Pinhan

Paketli helva ve meyva suyu verilir bizde yenmez de giderken yanlarında götürülür
Tekrardan başın sağ olsun canım

hiç gerek yok ramazan ayındayız , oruç olmayan olsa bile bence olmaz ayıp olur ,
zaten ben cenaze evinde acı varken bişeyler dağıtılmasını hiç sevmiyorum dinimizde böyle bişe yok
cenaze evine konu komşular yemek getirir onların acısı var yapamazlar diye
Kızlar 2 kişi geldi zaten.
Çocuklarına meyve, kurabiye falan koydum.
Kendileri oruçluydu.
Bizde de dağıtılır öyle okumalarda ama bunlar benim kendi evime gelen arkadaşlarım.
Okumamız memlekette oldu, ben evime döndüm artık.
Neyse, bişeye gerek kalmadı.
Kimse birşey beklemiyor zaten de, ne bilim boş boş mu olcak gibi düşündüm. Geçti.
Ayrıca evet cenaze evine yemek getirilir bizde de, getirdiler nitekim de.

Sağolun 💐

sağolasın gönülüm amin inşallah Hoppa
tekrar çok geçmiş olsun ateşi tekrarlıyosa mutlaka götürün ateş tehlikeli , çocuklar küçükken hep böyleler benimkilerde
okul çağına kadar çok sık hasta olurlardı, sonra sonra azalıyo
Sağol abla evet götürdük şimdi çıktık doktordan kulaklarında iltihap var dedi boğazında bişey yokmuş ilaçları alıp eve gidicez inşallah

İnfluenza olabilir canım, götür mutlaka bir doktor görsün. Çok geçmiş olsun 🌸
Sağol canım evet götürdük şimdi
İlk bişey göremedi kulaklarına baktı iltihap gördü ilaç yazdı inşallah iyi gelir
Soruyordum bi yerin ağrıyor mu diye ama pek demiyordu evden çıkarken biraz ağrıyor dedi kulağı için

kızlar benim gözlerim kaç gündür yanıyo acıyo , acaba uyku düzeni bozuldu ondanmı yoksa yakın gözlüğü falanmı
gerekiyo artık , çünkü kuran okurken falan çok yakından olursa karışıyo
zaten geçen sene iş yeri için sağlık raporu yenilemesine gittiğimde doktor demişti yakın gözlüğü kullanabilirsin diye
bide sürekli bilgisayar ,telefon derken yoruluyo demekki
Toz toprak falan kaçmış gibi oluyorsa göz kuruluğundan oluyor o abla. Gözlük için de bi git mutlaka

papatyamm papatyamm ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel günler gör inşallah bir an önce emekli ol ❤️🌸

1000065015.webp

Bugün ☺️
Çöpleri çıkardım✔️
Evi süpürdüm✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Islak mendille evin tozunu aldım✔️
Masa örtülerimi makinaya attım✔️
2 posta çamaşır attım makineye ✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Dünden ayran çorbası
Fırında patates sucuk kızartması
Peynirli börek annem getirdi)
.
Resmen evde tozlarla bi mücadele halindeyim nerdeyse her gün robot açıyorum bide gün aşırı süpürge açmayı deniycem filtrelerden gene hep toz çıkıyor nasıl bu kadar tozlanır bi ev 🥲

Back
X