- 1 Aralık 2021
- 13.328
- 46.362
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim dut kürü bu. Kaynayan suya atıp 6 dk kaynatarak. Dutunu istersen ye. Sütle bilmiyorum ben hiç duymadım
Ben de suyla yaptım hep. Ama bana aşırı tatlı geliyor, direk kuru halini de çok tükettim.
Ben kahve gibi içmiştim. Dutun tadı pek kalmıyor o yüzden yemedim. Ama yesende zararı olmaz
Sütle yaptım biraz önce aşırı tatlı geldi banaben de suyla biliyorum suyla yapıyorumLimonsuzzcay
Açık çay gibi olsun koyu olursa tatlı gelirSütle yaptım biraz önce aşırı tatlı geldi banayarın da suyla deneyeyim.
Amin Sağol canım sanada çok geçmiş olsunAllah şifa versin canım![]()
Ben çok kaynattım demek kiAçık çay gibi olsun koyu olursa tatlı gelir
İyi yapmışsın oh şifa olsunOkul var sabah ordan da bi yerlere uğradım battaniye yorgan bıraktım temizlemeye anca geldim 9 buçukta ve vakit kaybetmedim
Dut da şekerli olabilirBen çok kaynattım demek ki![]()
Evet lilyummuş baktı kızım zaten ona aldırmış babası kendi pek anlamaz internetten almaktan, ama nasıl güzel kokuyo bi görsen resmen mest ediyo insanı, bakımı nasıl özel bişe gerekirmiLilyum abla zambak yani soğanlı bu kurusada açar tekrar seneye.
Buram buram kokar
Ateş nöbetindeyim
Çok acayip bir şekilde ateşi düşmedi
Evde ateş düşürücü vardı yeni açtım diye aklımda kalmış ama belki de oldu baya bilmiyorum
Doktor bugün bitane de yeni yazdı onu açtım içirdim şimdi inşallah fayda eder
Yavrum uyuyor ama ateşi var korkuyorum dua edin de bu gece ateşi düşsün![]()
İlk olabilir dedi doktor antibiyotik yapmayacaktı hatta sonra kulakları ağrıyor diyince baktı aa bugün başlayalım antibiyotik kuşaklar da iltihap var dediİnfülenza da böyle kuvvetli ateş oluyor gönül test yaptılar mı
kasık ve koltuk altlarına nemli bez gezdir sık sık 38 den yukarı çıkarsa da duş aldır soğuğa yakın ılık su ile çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahAteş nöbetindeyim
Evde ateş düşürücü vardı yeni açtım diye aklımda kalmış ama belki de oldu baya bilmiyorum
Onun ilacı var direk onu veriyolar enfluvirİlk olabilir dedi doktor antibiyotik yapmayacaktı hatta sonra kulakları ağrıyor diyince baktı aa bugün başlayalım antibiyotik kuşaklar da iltihap var dedi
İnfulenza da tedavi başka türlü mü oluyor
Kaçlarda ateşi gönül. Influenza da ateş düşmüyor ilaçla. Bide uyurken havale geçirilmezmiş korkma Allahın izniyle bişey olmaz. Ama test yaptırın benceAteş nöbetindeyim
Onun ilacı var direk onu veriyolar enfluvir