- 13 Mart 2019
- 14.405
- 51.802
- 598
Sıcak diyorum, açma diyorum, yapma diyorum.Sağlıklı embriyo mu varmış yani. 2 tane olan ne
Yaa kötü olmuş o ısıtıcılarda yakar kavurur
Sende bi gün vantilatör yada varsa klima aç ödeşin,Sıcak diyorum, açma diyorum, yapma diyorum.
Bazen asla laf anlamıyor erkekler asla
Birde ben tecrübeliydim 4 cu çocuktu birde ama her çocuk farklı bazısı erken bazısı geç bırakıyor beziEvet banada Bonus destek olmuştu bu konu da erken başlamıştım birinin tavsiyesiyle bziimde olmadı zorlandık o zaman "kimseyi dinleme zaten o vakti gelince anlarsın" demişti canım
EvetSağlıklı embriyo mu varmış yani. 2 tane olan ne
Sağol abla inşallahÇok şükür canım sevindim bundan sonraki süreçte sağlıkla afiyetle ilerlersin inşaAllah
Amin gönülüm inşallahCanım çok sevindim en kısa zamanda yavrunuzda gelsin inşallah en kolay şekilde
Evet doğruBirde ben tecrübeliydim 4 cu çocuktu birde ama her çocuk farklı bazısı erken bazısı geç bırakıyor bezi
Bol bol dinlen başka şekilde geçmiyorBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor
Yok duruyorum duruyorumKırık olsa duramazdın öyle düşün. Yazarken güldüm kız hakkını helal et
Ayyy dursun yerinde yaw korkarımÖksürürken kaburgaya yükleniyoruz ya ondan olmuştur benimde bugün yine başladı
Vesevese etme ben öksürürken kıranı biliyorum
Ben böyle hastalık yaşamadım hiç. İkisini de oldum ınfluenzaya diodum beter bişey diye bu daha fenaBen bu seneki vürüs ne korana nede infülenza çok farklı bir 3 gr aklım vardı yeminle onuda aldı diyorum yapıştı canımıza
İnşallah gönül 2 ay olacak daha geçmedi. Şükür ki önceki gibi değil öksürük arada yokluyorCanım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer
Amin amin şükür hiç kaza olmadı 1 kere ufacık kaçırır gibi olmuş unutmuş hemen tuttu devamını yaptı lazımlığa. Ama büyük tuvaletini yapmıyor tutuyor. Zaten kabız iyice olacakAllah kolaylık versinn
Yaa maşallah. Çok akıllılar yaa neyle mutlu olduğumuzu da biliyorlarBenim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştım
Şimdi kendisi söylüyor tuvalete gittim diye mutlu oldun demi anne diyor birde
Geçmiş olsun limonsuzum duvardan duvara çarpılmış gibi oluyorsun. Bana parol çok iyi geliyordu hem ateşi düşürüyor hem kemik ağrısına iyi geliyorduBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?