- 30 Ocak 2015
- 18.719
- 20.776
- 598
- 29
Ben de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Sizede geçmiş olsun kızlarSabah kalktım yastığım ıslak hem terlemişim hem de boynum tutulmuşkayinvalidemleri çağıracaktım vazgeçtim, yarına olsun artık.
Geçmiş olsun canım . Başka bi gün çağırsaydın keşkeİyi akşamlar kızlar
2 gündür girip yazmaya bi üşeniyorum ki.
Dün orucu acınca basıma agrı girdi bugunde devam etti. Çarptı resmen beni. Bugun bide kvdegili yemege cagırdım bi dakka oturmadım.
Sagol efserGeçmiş olsun canım dikkat et
Çağırma değil mecburi oldu benimki. Dün görümcemdeydik arabada gelirken yarın iftara size geliriz yemegimizi hazırla dedi kvde. Öyle olunca mecbur oldu. Annemgilide cagırcaktım baska bi yere davetlilermisGeçmiş olsun canım . Başka bi gün çağırsaydın keşke
Bu hastalıkta insan çaydan tiksiniyor yaHiç çay içesim yokkış çayı içip yatacağım çocuklardan sonra.
Teravihi evde mi kılıyorsun gönülİftar sonrası bana ne oldu
Böyle bi ağırlık yok kendimden geçmişim
Namaz kıldım
Kahve yaptım
Şimdi Yatsı teravih erkenden kılıcam inşallah
Geçmiş olsun İlknur dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar
2 gündür girip yazmaya bi üşeniyorum ki.
Dün orucu acınca basıma agrı girdi bugunde devam etti. Çarptı resmen beni. Bugun bide kvdegili yemege cagırdım bi dakka oturmadım.
Gitmekte istemiyorum hiç ya. Teyzem benden önce aynıydı onda da devam ediyor annemde öyle. 2 3 gün iyiyiz dikkat etmeyince başlıyor geri. Garip vallaBonus ablana cok gecmis olsun bonus
Limonsuzzcay geçmiş olsun limonsuz Allah şifa versin
sweetgirlcandy seninde öksürük peşini bırakmadı tekrar bi gitsen mi acaba sweet
Ay ne sinir bozucu kolay gelsin sağlık olsunSaksı devrildi toprak döküldü dedim yemek işim bitsin öyle toplarım.
Sen misin bekleten bi rüzgar çıktı daha dün sildiğim balkona o toprak yayılmış mutfağın da içine girmeye başlamış.
Şekerpare yaptım o pişerken balkonu süpürüyodum o arada fırını unuttum yandılar biraz.
Bol aksilikli bir akşamdı
Sagol canım ediyorum da işte tansiyonum mu çıkıyo yemekten sonra ne oluyosa. Düşüktür benim hep 10a cıkınca başım çatlar agrıdan heralde öyle bisey oluyoGeçmiş olsun İlknur dikkat et kendine
Evet bu sene hastalıklar bi garip bende de geçmeyen bi geniz akıntısı var burnum doluyo dışarı çıkar cıkmaz sürekli bi hınkırmam gerekiyo. Büyük ihtimal alerji kaynaklı bisey tekrar gidip bi test yaptırsam bendeGitmekte istemiyorum hiç ya. Teyzem benden önce aynıydı onda da devam ediyor annemde öyle. 2 3 gün iyiyiz dikkat etmeyince başlıyor geri. Garip valla
Belki de bi ölç bakalım tansiyon aleti varsaSagol canım ediyorum da işte tansiyonum mu çıkıyo yemekten sonra ne oluyosa. Düşüktür benim hep 10a cıkınca başım çatlar agrıdan heralde öyle bisey oluyo
Evet bu sene hastalıklar bi garip bende de geçmeyen bi geniz akıntısı var burnum doluyo dışarı çıkar cıkmaz sürekli bi hınkırmam gerekiyo. Büyük ihtimal alerji kaynaklı bisey tekrar gidip bi test yaptırsam bende
Evet evde kılıyorım canım ama bu sene bi kere de olsa camiye gitmek istiyorumTeravihi evde mi kılıyorsun gönül
Evet gece alışması biraz zaman alıyor bazısı hemen alışıyor ama kış dönemi bende takıyorum çünkü bi türlü zamanı tutturamadık hasta oldu bu seferİnşallah inşallah gece bez bağlayarak devam etcem bezi bağladım yaptıunutmuşum klozete yapmayı diyor
HAvaya bağlı tahriş olabilir faranjit gibi de olur. Sirkeli bişeyler içtin mi?Canım bu dönem ki virüs çok inatçı çıktı
Benimde mesela ramazan başından beri boğaz ağrım var gündüz geçiyor gece bakıyorum yara gibi acıyor anlamadım
Öksürük de gıcık gibi vardı bu hafta daha iyi
Rabbim tüm hastalara içinde bize de şifa versin
Buraya mutfak toplu değil yazdıktan sonra 20 dk ya mutfağı topladım️
Tezgah üstü bulaşıkları yerleştirdim️
Bulaşıkları elimde yıkadım️
Makineyi sabahtan boşaltırım dedm
Namaza geçecekken eşim geldi çay demledim️
Oğlumı uyuttum derken gene saat geç oldu ama hemen abdest alıp geçiyorum odama
Bide tulumla yatıyor benim ki ondan sıkıntı olur şu an kaçırsa değişim falan derken kaldırsam tulumu çıkarması etmesi. Elbet tutmayı öğrenirler ya onu daEvet gece alışması biraz zaman alıyor bazısı hemen alışıyor ama kış dönemi bende takıyorum çünkü bi türlü zamanı tutturamadık hasta oldu bu sefer
birkaç aya çıkarıcam ama
İlk başladığım 4 5 ay hiç takmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?