• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün
Çöpleri çıkardım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Yatağımızı topladım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım✔️
Salon yatak odasının ıslak mendille tozunu aldım ✔️
Banyo paspaslarını kurutmaya attım bi tozları gitsin diye ✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Annem akşam yemeği yaptı✔️
(Taze fasülye
Bulgur pilavı
Salata
Hoşaf/turşu vs)
.
Bebeğim o kadar huysuz ki uyumuyor doğru düzgün sürekli emmek istiyor kucağımda olmak istiyor derdi ne çözemedik bende çok yoruldum annem geldi sağolsun yanımda biri olması psikolojik olarak bile iyi geliyor 🥰

Evet banada Bonus destek olmuştu bu konu da erken başlamıştım birinin tavsiyesiyle bziimde olmadı zorlandık o zaman "kimseyi dinleme zaten o vakti gelince anlarsın" demişti canım
Birde ben tecrübeliydim 4 cu çocuktu birde ama her çocuk farklı bazısı erken bazısı geç bırakıyor bezi

Öksürürken kaburgaya yükleniyoruz ya ondan olmuştur benimde bugün yine başladı 😕
Vesevese etme ben öksürürken kıranı biliyorum 😂
Ayyy dursun yerinde yaw korkarım 😂

O kadar öksürükte olmadı şimdi olması da biraz şov bence 😂😂😂 bugün benimde baya baya çoktu ağrıyla öksüremedim de

Benim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştım
Şimdi kendisi söylüyor tuvalete gittim diye mutlu oldun demi anne diyor birde
Yaa maşallah. Çok akıllılar yaa neyle mutlu olduğumuzu da biliyorlar🤭

Yazın bende denedim bi hiç oluru yoktu 2 3 saatten geri bağlamıştım. Şimdi de bayadır söylüyor çiş yapıyorum, yapcam diye. Banyoda falan da tutabiliyordu gelince dedim hadi bugün çıkaralım. Şükür iyi gitti bugün

Bugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor 😔
Geçmiş olsun limonsuzum duvardan duvara çarpılmış gibi oluyorsun. Bana parol çok iyi geliyordu hem ateşi düşürüyor hem kemik ağrısına iyi geliyordu

Back
X