• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok değişik şeyler yaşıyorum aman bee😂 sağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu 🥴
Öksürürken kaburgaya yükleniyoruz ya ondan olmuştur benimde bugün yine başladı 😕
Vesevese etme ben öksürürken kıranı biliyorum 😂

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi misafir günü bizde dr hastane derken önden hazırlık yapamadığım için çok sıkışıp gece pert olmuştum
Habersiz almamaya çalış önceden temizliğini yap o güne sırf üstten toplama olsun yemeğe kalsın vakit.
Evet aslında öncesinden ayarladım ama niyeyse birikti hep o güne zor oldu biraz
Ama bu cumartesi herşeyimi erkenden hazır edicem inşallah 😍🤲🏻

🌙Çocuk odasının camını sildim
🌙Aynasını sildim ayrıntılı toz aldım
🌙Yerlerini elle sildim bazı yerleri kremledim
🌙Halıyı serdim oturdum 2 çekmece daha düzelttim tek tek katladım
🌙Mutfağın yerini elle sildim
🌙Kapının önünü içten sildim
Maşallah maşallah darısı bana inşallah
Okukuça için açılıyor 😍

Ben geldimm 11 den 4 30 a kadar yoğun geçti🫠
Oğlumu parktan zor getirdim 😒
Biraz dinlendim yarım saati geçmiştir 🌸
Şimdi biraz hatim okuyacam inşallah 🤲🏻🌹
Sabah evi toplu bırakmıştım ✅
İftara da az az yemekler var ya çorba yaparım yada bilmiyorum bakarım bi şey 🙃
Bi posta çamaşırım kurudu onlar da katlanacak ♻️
Masa örtülerimi yıkamaya atıcqm birazdan♻️ lekeler çıkmış gibi gözüküyor inşallah 🫠

Ani kararla tuvalet eğitimine başladım geçen ki gibi olmaz umarım şimdilik iyiyiz sabah çıkardım bezini 🤭
Benim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştım
Şimdi kendisi söylüyor tuvalete gittim diye mutlu oldun demi anne diyor birde

Benim oğlan yeni bıraktı diyebilirim 2 ay var aralarında burada Bonus yıpranmaya gerek yok eninde sonunda bırakıyorlar demişti ilk deneme döneminde geçtiğimiz yaz ayında olmadıydı bırakmıştım
Şimdi kendisi söylüyor tuvalete gittim diye mutlu oldun demi anne diyor birde
Evet banada Bonus destek olmuştu bu konu da erken başlamıştım birinin tavsiyesiyle bziimde olmadı zorlandık o zaman "kimseyi dinleme zaten o vakti gelince anlarsın" demişti canım Bonus Bonus 🥹❤️

Back
X