BendeMisafir çağırmam lazım onuda erteliyorum
Hasta değilim Serocum, eşim gece oda serin diye ısıtıcıyı açmış sanırım oyüzden böyle terledim.Neden terlemişin ki arya hasta mıydın
Yoo bize hastalık falan her şey tetikler dedi doktor. Annemde grip sonrası oldu uykusuzluk falan da tetikledi bak ondan olabilirlerGEçen sene de bir atak yaşamıştı o daha ağırdı buna şükür dedik. Hasta diye grip etkiledi sandık ama dr onunla ilgisi yok dedi
Hadi gözün aydın geçen yazmıştın sanki güzel haber aldım diye bu muydu aklıma gelmişti de sormamıştımGeldi bonus 2 tane normal varmış çok şükür
Evet sweet oyduHadi gözün aydın geçen yazmıştın sanki güzel haber aldım diye bu muydu aklıma gelmişti de sormamıştım
Gözün aydın hayal Allah sağlıkla tutunup kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet kardeşimin sonuçları temiz geldi çok şükür sonra benim 2 sağlıklı geldi çok mutlu oldum şükürler olsunama kafamda kırk tilki dönüyor kötü şeyler olursa ya tutmazsa vs kafamın içi karma karışık. Engel olamıyorum
fazla ve şiddetli öksürmekten kaburga kemikleri kırılabiliyo sweet geçmezse doktora bi gösterÇok değişik şeyler yaşıyorum aman beesağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu
Sağol canım inşallah sanada banada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin AllahGözün aydın hayal Allah sağlıkla tutunup kucağına almayı da nasip etsin inşallahçok sevindim senin adına
Bir hazırlık mı var nane?Evi yüzünden topladım
pazar gününe kadar yoğun geçecek
Her şey yolunda gitsin huzurla, sağlıkla,kolaylıkla inşallah
Anaaaafazla ve şiddetli öksürmekten kaburga kemikleri kırılabiliyo sweet geçmezse doktora bi göster
benim teyzemin kızında olmuştu
Anaaaaama öksürürken ağrıyor sadece. Ay korktum şimdi
Aynen onun gibi ama yukarda baya kemiklerin orda. Yel girmiş gibi deÖksürmekten olan hamlık deriz ya kas ağrısıdır bence
Kırık olsa duramazdın öyle düşün. Yazarken güldüm kız hakkını helal etAynen onun gibi ama yukarda baya kemiklerin orda. Yel girmiş gibi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?