geçmiş olsun limonsuzum Allah şifalar versin yavrunaDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
Geçmiş olsun canımDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
2 gündür bir şey yapasım yok. Genel şeyleri yapıp dizi kitap yapıyorum
Geldi bonus 2 tane normal varmış çok şükürYapma bir iki günde nolcakgenetiğin sonucu ne zaman gelicek
Bunu demiş miydin ya Allah AllahGeldi bonus 2 tane normal varmış çok şükür
3 gün oluyor belli olalıBunu demiş miydin ya Allah Allah
Yok demedim burda yazmamıştım kiAaa hatırladım tabi çok sevindik yazdık.
Ne kadar geç geldi bana görüntü
Amaaaan o kardeşinin sonucuydu tamam hatırladım çünkü senle ilgili bişeye sevindimYok demedim burda yazmamıştım ki
Evet kardeşimin sonuçları temiz geldi çok şükür sonra benim 2 sağlıklı geldi çok mutlu oldum şükürler olsunHaa hatırladım diyorum bi de onu da yannış hatırlamışım olsun bee oda bişey
Normal hayal yaa olur illaki öyle hisler düşünceler.Evet kardeşimin sonuçları temiz geldi çok şükür sonra benim 2 sağlıklı geldi çok mutlu oldum şükürler olsunama kafamda kırk tilki dönüyor kötü şeyler olursa ya tutmazsa vs kafamın içi karma karışık. Engel olamıyorum
Allah yardımcım olsun ne diyimNormal hayal yaa olur illaki öyle hisler düşünceler.
Oldukça okuyup sakilinleştircen kendini
Amiiin olacak elbet olmaz mıAllah yardımcım olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?