• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

GEçen sene de bir atak yaşamıştı o daha ağırdı buna şükür dedik. Hasta diye grip etkiledi sandık ama dr onunla ilgisi yok dedi 🤷🏻‍♀️
Yoo bize hastalık falan her şey tetikler dedi doktor. Annemde grip sonrası oldu uykusuzluk falan da tetikledi bak ondan olabilirler

sabah bulaşık makinesini boşalttım.
kirli bulaşıkları dizdim.
çöp attım.
eşim sabah evdeydi.
odaları havalandırtıp süpürdüm.
işe öğlen gitti eşim.
umut uyudu balkonun camlarını sildim.
şimdi çamaşır makinesini çalıştırdım.
mermeri cifledim sildim.
havaların ısınması güzel.
🙂

Evet kardeşimin sonuçları temiz geldi çok şükür sonra benim 2 sağlıklı geldi çok mutlu oldum şükürler olsun 🙏🏼 ama kafamda kırk tilki dönüyor kötü şeyler olursa ya tutmazsa vs kafamın içi karma karışık. Engel olamıyorum
Gözün aydın hayal Allah sağlıkla tutunup kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲 🥰 çok sevindim senin adına 😍❤️

Çok değişik şeyler yaşıyorum aman bee😂 sağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu 🥴
fazla ve şiddetli öksürmekten kaburga kemikleri kırılabiliyo sweet geçmezse doktora bi göster
benim teyzemin kızında olmuştu

1000015129.webp

Kızları spora getirdim.
Yanında camii var, ikindi okunacak birazdan.
Sizlere de duacıyım 💐
Bugun çok bitkinim.
Oğlum çok yoruyor,sürekli ilgi istiyor, zorlayıcı bie gün oldu.
Ne iş yaptım ne başka birşey.
Burada biraz dinginlik istiyorum inşallah...
🤲🏼🫶🏼

🌙Çocuk odasının camını sildim
🌙Aynasını sildim ayrıntılı toz aldım
🌙Yerlerini elle sildim bazı yerleri kremledim
🌙Halıyı serdim oturdum 2 çekmece daha düzelttim tek tek katladım
🌙Mutfağın yerini elle sildim
🌙Kapının önünü içten sildim

Back
X