Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar birşey soracağım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Şimdi ben 28 Ocak - 1 Şubat arası adet olmuştum. Bitti abdest aldım.

9 Şubat'ta tekrar kanama başladı ve 28 Şubat'ta bitti. Abdest aldım ve Ramazan'ın ilk günü itibariyle oruç tuttum.

Bugün yani 6 Mart tekrar kanama başladı. Şimdi özüre mi girer? Ne yapacağım ben?

Arada bahsettiğim 9 Şubat - 28 Şubat arası kanama olmasaydı normal adet tarihim 1 Mart'tı.

Soruyu yanlış sordun sen kuru fasulyenin yanına dedin sulu yemeğin yanına diye sormak gerek

İlacı ne zamandır kullanıyosun arya sana iyi gelmedi demek bu ilaçlar ara kanama yapabilirmiş de ara kanama birkaç gün olur yani 20 gün olmaz hepsi özüre girer.
Şu an adet olduğunu düşünmek lazım zamanın çünkü.

BU yaşadığın hastalıkla ilgili olabilir mi kanamalar?

Bonuscum önceden adet dışında herhangi bir kanamam olmazdı, bu ilaçlar beni mahvetti sürekli kanama yapıyor. Suanki ilacı 3 aydır düzenli kullanıyorum.
Öncesinde başka bir ilaç vardı onda da aynısı oluyordu diye bırakmıştım. Kontrole gittim madem bu çok kanama yapıyor doğum kontrol hapı kullan dedi, bunda da aynısı. Doktora ne söylesem normal diyor.
Hayat kalitem düştü, kullansan bir dert kullanmasan ayrı bir dert

Spiral önermedi mi hormonlu olanları falan var. Sen hepsinden önce doğumdan önce nasıldı adetin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…