bazı iğneler çok yakar geçmiş olsun tekrar bonusDün dikloronu duyduktan sonra evham mı yaptım noldu iğneden sonra bacağım ağrıyo sanki yarınkini yaptırmak istemiyorum ilaç içerim. Belki de ilaç yaktı onu öyle algılıyorum
Ay inşallah ben geceden korkuyorumYerim onu yaainşallah çabuk öğrenirler
Soruyu yanlış sordun sen kuru fasulyenin yanına dedin sulu yemeğin yanına diye sormak gerekBizim evde corba hep olur cünkü mete öglen yemeğinde corba iciyo genelde. O yüzden hep yapıyorum çorbayı
Bende de bogaz kurulugu var inanılmaz bi su iciyorum zaten cok icerim ama su saate kadar 6 bardak su ictim mesela
Aynen bende bunun icin hep corba yapıyorum ama güzel arkadasım benle dalga geciyoHeySero
Çogunluk benden yana beybi elendin
Kızlar birşey soracağım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Şimdi ben 28 Ocak - 1 Şubat arası adet olmuştum. Bitti abdest aldım.
9 Şubat'ta tekrar kanama başladı ve 28 Şubat'ta bitti. Abdest aldım ve Ramazan'ın ilk günü itibariyle oruç tuttum.
Bugün yani 6 Mart tekrar kanama başladı. Şimdi özüre mi girer? Ne yapacağım ben?
Arada bahsettiğim 9 Şubat - 28 Şubat arası kanama olmasaydı normal adet tarihim 1 Mart'tı.
İşte üçkağıtçılık yapıyor. Bi insan sulu köftenin yanına çorba yapar mı kız. Bu yapıyoSoruyu yanlış sordun sen kuru fasulyenin yanına dedin sulu yemeğin yanına diye sormak gerek
Tüylerim diken diken olduEtkilendim bazı insanlar boş değil Allah bir sebep veriyor onlara
Ben onu destekliyorum amaİşte üçkağıtçılık yapıyor. Bi insan sulu köftenin yanına çorba yapar mı kız. Bu yapıyo
Ben onu destekliyorum amaçorba her sulu yemeğin yanına yapabilirim ben
Ben ilk kez duydum sulu yemek yanına çorba olmaz diyeYemek ne olursa olsun çorbası olur sen sulu yemekle yemek istemezsin ayrı.
Bazı çorbalarımız da yemek gibi mesela ama her türlü varlar
Ben onu destekliyorum amaçorba her sulu yemeğin yanına yapabilirim ben
Yemek ne olursa olsun çorbası olur sen sulu yemekle yemek istemezsin ayrı.
Bazı çorbalarımız da yemek gibi mesela ama her türlü varlar
Bonuscum önceden adet dışında herhangi bir kanamam olmazdı, bu ilaçlar beni mahvetti sürekli kanama yapıyor. Suanki ilacı 3 aydır düzenli kullanıyorum.İlacı ne zamandır kullanıyosun arya sana iyi gelmedi demek bu ilaçlar ara kanama yapabilirmiş de ara kanama birkaç gün olur yani 20 gün olmaz hepsi özüre girer.
Şu an adet olduğunu düşünmek lazım zamanın çünkü.
BU yaşadığın hastalıkla ilgili olabilir mi kanamalar?
Kuyruk yağlı mı sweetBonus şu kreme bi baksana bonusum annem beli için kullanıyor baya iyi geldi. Sürmeyince baya ağrısı oluyor. Bunla idare ediyor
Eki Görüntüle 3554565
Spiral önermedi mi hormonlu olanları falan var. Sen hepsinden önce doğumdan önce nasıldı adetin?Bonuscum önceden adet dışında herhangi bir kanamam olmazdı, bu ilaçlar beni mahvetti sürekli kanama yapıyor. Suanki ilacı 3 aydır düzenli kullanıyorum.
Öncesinde başka bir ilaç vardı onda da aynısı oluyordu diye bırakmıştım. Kontrole gittim madem bu çok kanama yapıyor doğum kontrol hapı kullan dedi, bunda da aynısı. Doktora ne söylesem normal diyor.
Hayat kalitem düştü, kullansan bir dert kullanmasan ayrı bir dert
Naptınız limonsuzum bitti mi işinizSelam kızlar
Bana kalmadan babası 200 Tl vermiş bonusumMutlaka oruç hediyesi ver limonsuzum
10 yaşında teyzesiOyy maşallah tebarekallahkaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?