- 13 Mart 2019
- 14.243
- 50.686
- 598
Sağol gönülOhh mis gibi bir gün eline sağlık canımm
Ptk ne ?Evi havalandırdım
Odaları topladım
Çamaşır katladım
Evi süpürdüm
Tozları aldım
Belime sancı giriyor hemen oturdum
Ablam dedi ne yapıyosan gel burda yapalım aldım malzememi yapıcam inş.
Mercimek çorbası
Ev usulü beyti
Ptk
Valla bende aynıyım ne yapacağımı şimdiden şaşırdım
Pattis kızartmasıSağol gönül
Ptk ne ?
Ondan yapalımBen de Kayseri usulu bohça şeklinde kapananı değil üçgen olanı seviyorum
Ben hic sevmem halada sevemiyorum. Hep korkarım sesinden ne zaman duysam davul sesini kalbim hızlı hızlı atmaya baslar. Nedeni bilmiyorumBen çocukken çok severdim davul sesini
Benim Mete asla uyuyakalmaz o kac kere uzun yol yaptık arabada bile gelecegimiz yere gelmek üzereyken uyıkalır oda anca 5 10 dakka 5 6 saat yol gidiyoruz uyusana isteHeh iyi şükür
Benim oğlum da kendi kendime pek uyumaz
Ama çok erken uyanırsa tehlikeli bi saatte uykuya dalabiliuor kendi kendine
Uyumasa daha iyi yanii
Mete iste buYok asla uyumaz ne kadar erken kalkarsa kalksın. Sadece arabada uyur
Yazıda öglen uykusuyla geçirirsiniz park yorar cıkıyosan her gün. Sonrasında uyumaz zaten daha. Akşam cok gec yatmıyosa uyusun öglendeMaşallah ne güzelinşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.
Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit
Bilmem mi ben kızımı cennete uğurladım siz sağlıkla kavuştunuz sonra rabbim bana 2 erkek bebek nasip etti biri 3 biri 1 yaşında çok şükürAa burcu hışgeldin nasılsın
Gebeliğe hazırlık sürecinde aynı topiklerdeydik
İsmim burcu İngilizce öğretmeniyim Bursa’da yaşıyorum biri 1 biri 3 yaşında iki oğlum var,günlerim çok yorucu yogun geçiyorhoşgeldin , biraz kendinden bahsetsene
Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğullarınızaBilmem mi ben kızımı cennete uğurladım siz sağlıkla kavuştunuz sonra rabbim bana 2 erkek bebek nasip etti biri 3 biri 1 yaşında çok şükür
Kalan yemeklerden derleme yapıcamValla bende aynıyım ne yapacağımı şimdiden şaşırdım
Canım yaa benimde öyle zamanlarım oldu biraz zor oluyorBugün iftarı tek yapacam kalabalık aile sofralarını çok özledim
Nasip napalımahhh gurbetlikkk
Demekli çocuktan çocuğa göre değişiyorBenim Mete asla uyuyakalmaz o kac kere uzun yol yaptık arabada bile gelecegimiz yere gelmek üzereyken uyıkalır oda anca 5 10 dakka 5 6 saat yol gidiyoruz uyusana isteArda 9 yaşında hemen uyuyakalır arabada bebekkende öyleydi
Maşallah evet hatırlıyorum Cennette şefaatçi olsun inşallahBilmem mi ben kızımı cennete uğurladım siz sağlıkla kavuştunuz sonra rabbim bana 2 erkek bebek nasip etti biri 3 biri 1 yaşında çok şükür
Evet kardeşte olsalar değişiyo huyları. İkiside cok farklı karakterDemekli çocuktan çocuğa göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?