• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İsmim burcu İngilizce öğretmeniyim Bursa’da yaşıyorum biri 1 biri 3 yaşında iki oğlum var,günlerim çok yorucu yogun geçiyor🥰
Allah kolaylıklar versin tekrar hoşgeldin
Bende istanbuldayım 2 çocuğum var benimkiler büyük kızım evli 2 yaşında bi torunum var, oğlum bekar
Bende tersanede çalışıyorum 🥰

Ben hic sevmem halada sevemiyorum. Hep korkarım sesinden ne zaman duysam davul sesini kalbim hızlı hızlı atmaya baslar. Nedeni bilmiyorum 🥲
Bende aynı korkarım küçüklükten beri
Mete iste bu😂 arabada da uyuyakalmaz ama benimki cocuklar arabayo sever mete bebekken arabaya bindigi an huzursuzlanırdı
Yok araba ince çizgimiz anında bayılır 😂😂

Akşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın 😞
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık 😞

Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim 😞

Akşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın 😞

Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim 😞
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 😞

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Back