Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlan bebeleri simle etkünlik yapmıyo mu yavNiye noldukiii
İstemişti zamanında ama almadımOğlan bebeleri simle etkünlik yapmıyo mu yav![]()
Allah kolaylıklar versin tekrar hoşgeldinİsmim burcu İngilizce öğretmeniyim Bursa’da yaşıyorum biri 1 biri 3 yaşında iki oğlum var,günlerim çok yorucu yogun geçiyor![]()
Bende aynı korkarım küçüklükten beriBen hic sevmem halada sevemiyorum. Hep korkarım sesinden ne zaman duysam davul sesini kalbim hızlı hızlı atmaya baslar. Nedeni bilmiyorum![]()
Yok araba ince çizgimiz anında bayılırMete iste buarabada da uyuyakalmaz ama benimki cocuklar arabayo sever mete bebekken arabaya bindigi an huzursuzlanırdı
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()