Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tısladım buna gülerken
Maşallah ne güzelEvet şimdi elhamdülillah gece uyanmıyor bazen arada şu içmeye uyanıyor veriyorum geri yatıyor
Sende bi gün gündüz uyutmamayı dene zaten geç uyanıyorsa ihtiyaç duymuyordur
Çocuklat enerjilerini atamıyorlar yorulmuyorlar çünkü
Eminim Öğle uykusunda zorlanıyorsun uyutmak için öyle tahmin ediyorum![]()
Hmm anladım canım sen yavrunu daha iyi bilirsinMaşallah ne güzelinşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.
Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit![]()
Uyusunlar da biz yardımcı olalım boşverValla bilmiyorum ama bebekken falan aşırı uyurdu uykuları hep düzenliydi. Ama kendi kendine uyuyup kalma yok![]()
Ohh mis gibi bir gün eline sağlık canımmTüm evi havalandırdım
Dünden çamaşır vardı katladım yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Tüm evi detaylı süpürdüm
Mopla görünen yerleri sildim
Banyoyu yıkadım
Niye noldukiiiÜff her yer mor sim oldu. Telefonum bileeeeeeee
Bonus Seni rüyamda gördümm
Ve buradaki kişiler de varmış ama senin evine gelmişiz
Mutfağın şeklini değiştirmişsin öyle diyorsun tezgah bomboş
Kızlar bakın nasıl ferah mutfağım diyorsun
Dikdörtgen bi masa var cam önünde
Bende tatlı yapmışım gelirken
Az bi etrafı toplayayım diyorum ben gelene kadar çay içmişsiniz bana hiç bişey ikram etmiyorsunuz falan
Sonra kızlarını gördüm masanın etrafındayız
Siz annemle nerden arkadaşsınız diye soruyor hepimize böyle baya güzel samimi bi ortam var
Bende şey kulüpten diyecekken biz güzel bi yerde tanıştık diyorum belki çocuklara yanlış örnek olur diye İnternet demek istemiyordum
Böyle bi rüyaydı hayr olsun inşallah
Sen kek yapmıştın tepsi tepsi siz yemişsiniz bi parça börek kalmış ekmeklikte bende onu alıp yedim herkes çok cool du onun rahatlığıyla alıp yemiş bulundum![]()
![]()
Olsun yaa nolcekHayır olsun inşallah ya kıyamam kuru börek kalmış sana hahhahah
Vayy ptk demekEvi havalandırdım
Odaları topladım
Çamaşır katladım
Evi süpürdüm
Tozları aldım
Belime sancı giriyor hemen oturdum
Ablam dedi ne yapıyosan gel burda yapalım aldım malzememi yapıcam inş.
Mercimek çorbası
Ev usulü beyti
Ptk
İyi geliyorsa yaptır bence bu ara çok sık oluyor sanki iyi gelir inşallahEvde iğnem var geçen seneden onları hazır oruç değilken vurdursam ya belim kitleniyor