• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet şimdi elhamdülillah gece uyanmıyor bazen arada şu içmeye uyanıyor veriyorum geri yatıyor🤲🏻🥰

Sende bi gün gündüz uyutmamayı dene zaten geç uyanıyorsa ihtiyaç duymuyordur
Çocuklat enerjilerini atamıyorlar yorulmuyorlar çünkü 🙃
Eminim Öğle uykusunda zorlanıyorsun uyutmak için öyle tahmin ediyorum 🤭
Maşallah ne güzel 🩵 inşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.

Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit 🥹❤️

Maşallah ne güzel 🩵 inşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.

Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit 🥹❤️
Hmm anladım canım sen yavrunu daha iyi bilirsin🥰
İnşallah tez vakitte düzene girer uykuları 🤲🏻😊

Valla bilmiyorum ama bebekken falan aşırı uyurdu uykuları hep düzenliydi. Ama kendi kendine uyuyup kalma yok 😂😂😂
Uyusunlar da biz yardımcı olalım boşver
Dün oğlumu salladım masal anlattım yok uyumuyor çocuk baya zorladı hep böyle olan anneler var dedim dua ettim 🤲🏻🥰 Allah bütün annelerin yardımcısı olsun 🌹

Bonus Bonus Seni rüyamda gördümm🤭
Ve buradaki kişiler de varmış ama senin evine gelmişiz 😊
Mutfağın şeklini değiştirmişsin öyle diyorsun tezgah bomboş😍
Kızlar bakın nasıl ferah mutfağım diyorsun
Dikdörtgen bi masa var cam önünde 😊
Bende tatlı yapmışım gelirken 🙃
Az bi etrafı toplayayım diyorum ben gelene kadar çay içmişsiniz bana hiç bişey ikram etmiyorsunuz falan 🙄
Sonra kızlarını gördüm masanın etrafındayız
Siz annemle nerden arkadaşsınız diye soruyor hepimize böyle baya güzel samimi bi ortam var 🫠
Bende şey kulüpten diyecekken biz güzel bi yerde tanıştık diyorum belki çocuklara yanlış örnek olur diye İnternet demek istemiyordum
Böyle bi rüyaydı hayr olsun inşallah 🤭😄🥰
Sen kek yapmıştın tepsi tepsi siz yemişsiniz bi parça börek kalmış ekmeklikte bende onu alıp yedim herkes çok cool du onun rahatlığıyla alıp yemiş bulundum 🤭 😄😄

Bonus Bonus Seni rüyamda gördümm🤭
Ve buradaki kişiler de varmış ama senin evine gelmişiz 😊
Mutfağın şeklini değiştirmişsin öyle diyorsun tezgah bomboş😍
Kızlar bakın nasıl ferah mutfağım diyorsun
Dikdörtgen bi masa var cam önünde 😊
Bende tatlı yapmışım gelirken 🙃
Az bi etrafı toplayayım diyorum ben gelene kadar çay içmişsiniz bana hiç bişey ikram etmiyorsunuz falan 🙄
Sonra kızlarını gördüm masanın etrafındayız
Siz annemle nerden arkadaşsınız diye soruyor hepimize böyle baya güzel samimi bi ortam var 🫠
Bende şey kulüpten diyecekken biz güzel bi yerde tanıştık diyorum belki çocuklara yanlış örnek olur diye İnternet demek istemiyordum
Böyle bi rüyaydı hayr olsun inşallah 🤭😄🥰
Sen kek yapmıştın tepsi tepsi siz yemişsiniz bi parça börek kalmış ekmeklikte bende onu alıp yedim herkes çok cool du onun rahatlığıyla alıp yemiş bulundum 🤭 😄😄

Hayır olsun inşallah ya kıyamam kuru börek kalmış sana hahhahah

🌙Evi havalandırdım
🌙Odaları topladım
🌙Çamaşır katladım
🌙Evi süpürdüm
🌙Tozları aldım
Belime sancı giriyor hemen oturdum

Ablam dedi ne yapıyosan gel burda yapalım aldım malzememi yapıcam inş.

Mercimek çorbası
Ev usulü beyti
Ptk

Back