Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah ne güzel inşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.

Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit

Maşallah ne güzel inşallah bizde böyle sabaha kadar kesintisiz uyuyabiliriz.

Ay tam tersi biliyor musun? Öğle uykularına hiç direnmez ve çok güzel uyur. Dinlenebildiğim tek vakit
Hmm anladım canım sen yavrunu daha iyi bilirsin
İnşallah tez vakitte düzene girer uykuları

Valla bilmiyorum ama bebekken falan aşırı uyurdu uykuları hep düzenliydi. Ama kendi kendine uyuyup kalma yok
Uyusunlar da biz yardımcı olalım boşver
Dün oğlumu salladım masal anlattım yok uyumuyor çocuk baya zorladı hep böyle olan anneler var dedim dua ettim Allah bütün annelerin yardımcısı olsun

Bonus Seni rüyamda gördümm
Ve buradaki kişiler de varmış ama senin evine gelmişiz
Mutfağın şeklini değiştirmişsin öyle diyorsun tezgah bomboş
Kızlar bakın nasıl ferah mutfağım diyorsun
Dikdörtgen bi masa var cam önünde
Bende tatlı yapmışım gelirken
Az bi etrafı toplayayım diyorum ben gelene kadar çay içmişsiniz bana hiç bişey ikram etmiyorsunuz falan
Sonra kızlarını gördüm masanın etrafındayız
Siz annemle nerden arkadaşsınız diye soruyor hepimize böyle baya güzel samimi bi ortam var
Bende şey kulüpten diyecekken biz güzel bi yerde tanıştık diyorum belki çocuklara yanlış örnek olur diye İnternet demek istemiyordum
Böyle bi rüyaydı hayr olsun inşallah
Sen kek yapmıştın tepsi tepsi siz yemişsiniz bi parça börek kalmış ekmeklikte bende onu alıp yedim herkes çok cool du onun rahatlığıyla alıp yemiş bulundum

Hayır olsun inşallah ya kıyamam kuru börek kalmış sana hahhahah

Evi havalandırdım
Odaları topladım
Çamaşır katladım
Evi süpürdüm
Tozları aldım
Belime sancı giriyor hemen oturdum

Ablam dedi ne yapıyosan gel burda yapalım aldım malzememi yapıcam inş.

Mercimek çorbası
Ev usulü beyti
Ptk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…