- 2 Ağustos 2013
- 36.176
- 113.676
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah![]()
Allah razı olsun kızlarAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Hic istemedi bizde slime belası varOğlan bebeleri simle etkünlik yapmıyo mu yav![]()
Kimsenin davulla uyandıgınıda düsünmüyorum gelenek görenek neyse adı ama beni korkutan sey bence cocuklarıda korkutuyodur.Bende aynı korkarım küçüklükten beri
Yok araba ince çizgimiz anında bayılır![]()
Kapı düşer mi bilmem de tam açılmazKapının ayarını bozar be kapı düşer![]()
Başınız sağ olsunAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()
Çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesinAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın
Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim![]()
Allah rahmet eylesin kalanlara Rabbim sabırlar versinAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Deniz kız mıydı erkek miydi. Kızdı sanki demi ya senin çocuğun.Yatakları topladım, odayı havalandırdım.
Deniz'e kahvaltı hazırladım, o yerken ben akşamdan kalan bulaşıkları makineye attım.
Ortalığı topladım, çöpleri attım.
Deniz'i uyuttum, ben ibadet ettim.
Hoşaf yaptım, kırmızı pancar haşladım.
Deniz'e portakal suyu sıktım öğle yemeği yedirdim, o oyalanırken akşama köfte, pilav, salata yaptım.
Akşam yemeğinin bulaşıklarını topladım, makineyi çalıştırdım.
Ev toplumutfak temiz
en sevdiğim en huzur bulduğum![]()
Başınız sağ olsunAllah rahmet eylesin
Çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin kalanlara Rabbim sabırlar versin
KızDeniz kız mıydı erkek miydi. Kızdı sanki demi ya senin çocuğun.
Allah ağrısız uyandırsın inşaAllah abla hayırlı geceleeHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Hepimize Allah rahatlık versin hayırlı geceler![]()
Bilerek mi söylemedin ikinci ismini :)Kızikinci bir ismi daha var
Yaa çok üzüldümAkşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.