• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım, odayı havalandırdım. ☄️
Deniz'e kahvaltı hazırladım, o yerken ben akşamdan kalan bulaşıkları makineye attım.☄️
Ortalığı topladım, çöpleri attım.☄️
Deniz'i uyuttum, ben ibadet ettim.☄️
Hoşaf yaptım, kırmızı pancar haşladım.☄️
Deniz'e portakal suyu sıktım öğle yemeği yedirdim, o oyalanırken akşama köfte, pilav, salata yaptım.☄️
Akşam yemeğinin bulaşıklarını topladım, makineyi çalıştırdım.☄️
Ev toplu ✅ mutfak temiz ✅
en sevdiğim en huzur bulduğum 🫧❤️

Akşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın 😞
Ne olduğumuzu bilemedik apar topar kalktık 😞

Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim 😞
Başınız sağ olsun 😟 Allah rahmet eylesin

Akşam eşimin arkadaşı iftara davet etmişti oraya gittik. Bi gün öncesi babası kalp krizi geçirmiş ama iyiymiş falan masada onları anlattı çok şükür iyi falan diyerek.
Yemeği yedik sofrayı topladık, tatlıları tabağa koyuyoruz bi telefon geldi babası vefat etmiş kızın 😞

Ölüm çok ani ya gerçekten çok üzüldüm, ama kendi kayıplarıma mı yoksa kızın babasına mı bilemedim 😞
Çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin kalanlara Rabbim sabırlar versin

Yatakları topladım, odayı havalandırdım. ☄️
Deniz'e kahvaltı hazırladım, o yerken ben akşamdan kalan bulaşıkları makineye attım.☄️
Ortalığı topladım, çöpleri attım.☄️
Deniz'i uyuttum, ben ibadet ettim.☄️
Hoşaf yaptım, kırmızı pancar haşladım.☄️
Deniz'e portakal suyu sıktım öğle yemeği yedirdim, o oyalanırken akşama köfte, pilav, salata yaptım.☄️
Akşam yemeğinin bulaşıklarını topladım, makineyi çalıştırdım.☄️
Ev toplu ✅ mutfak temiz ✅
en sevdiğim en huzur bulduğum 🫧❤️
Deniz kız mıydı erkek miydi. Kızdı sanki demi ya senin çocuğun.

Yaa çok üzüldüm😔 Allah rahmet eylesin sabırlar versin gerçekten ölüm çok ani😔
Allahım razı olduğu şekilde yaşamayı nasip etsin 🤲🏻

Back