Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah kuruyan çamaşır katladım yeleştirdim ütülenecekleri ayırdım

yatakları topladım odaları havalandırdım

tüm odaları süpürdüm

mutfağı topladım yemek yaptım yeşillikleri yıkadım ayıkladım dolaba kaldırdım mutfağı süpürdüm

2 makine çamaşır yıkandı serdim

Son düzenleme:
Bende sabah çıkmadan

Yatakları topladım
Camları açtım havalandırdım
Oturma odası kırlentleri düzelttim
Mutfak da sahur bulaşığı vardı onları lavaboya topladım
Tezgah üzerim bomboş
Makine boşaltılacak
Evi derli toplu bıraktım
Gelince bi şeyler yaparım dedim ama çok halsizim baş ağrım geçemdi ilaç içmeme rağmen
İftara yemek var

Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Tüm evi süpürdüm
Wc leri yıkadım
Dünden tepsi vardı ahsenin kahvaltısı falan elde yıkadım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim

Bulaşık sepetini yerleştirmem lazım iftar öncesi vakit kaybedemem zaten tencereler çıkacak elde yıkamak için

Kız sen gece yetişemiyorum diye şey etmiyo muydun bu neyy

Bende çok zannettim yazdım gözüme az geldi
Yeşillikleri yıkamak zamanımı bayağı aldı
Valla yazmak kolay hemen bitiyor yaparken bide bize sorsunlarAy hiç sevmem var ya yeşillik yıkamak. Şimdi toplu yapıyorum bende doğruyorum salata malzemeleri tupper a koyuyorum bitene kadar içinde taze taze. Üşendiğim için salata yemiyordum

Geyik topiklerinden alışkanlık kaldı bize onlar Limonsuzzcay

Sonra da bizim olduğumuz her yer geyikli oldu
Ama çok zekice bişey. Dün yazacaktım unuttum sana zeki kadınsın diye. Cuk oturuyor benim hayatta aklıma gelmez uygun bi gif ya da video

Bende bazen iki seferlik doğruyorum salata doğramada değil iş yıkamada su ya bas tek tek yıka dün yapmadığıma pişman oldum

Bende sırf bunun icin salata yapmıyorum bugün balık var menüde mecbur yapcam salata gidiyim suya ıslayım yeşillikleri otur otur üşüme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…