- 13 Mart 2019
- 14.204
- 50.387
- 598
Teşekkür ederimmSen yazdıktan sonra baktım çok beğendim
Üzerinde günün tarihi yoksa kullanırsınTeşekkür ederimmbenimde çok hoşuma gitti biraz pahalı geldi ama inşallah başka ramazanlar da da kullanırım dedim
Yok sadece sayı var 1 ramazan 2 ramazan gibiÜzerinde günün tarihi yoksa kullanırsın
Akşam yaz neler yaptın kim bilirYeni oturdum şekerçiğim
Yazmaya bir üşendim
Kız sen gece yetişemiyorum diye şey etmiyo muydun bu neyyGüne çok erken başladım bugün
Yatakları topladım, evi havalandırdım.
Bebeğime kahvaltı hazırladım.
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.
Çamaşır yıkadım, kuruması için serdim.
Evin dağınıklığını toparladım, bebeğimin fazla oyuncaklarını ayırıp kaldırdım.
Bebeğim odasındaki beşik ve dolapları çizmiş, hepsini cifledim.
Tüm evi süpürdüm, mopla sildim, toz aldım.
Tuvalet ve banyoları temizledim, aynaları sildim, yerlerini elimle sildim.
Evin tüm çöplerini attım.
Bebeğime makarna yaptım, portakal suyu sıktım yedikten sonra uyuttum.
Süpürgeyi boşalttım, etrafını sildim.
Bulaşık makinesini boşalttım, sahurdan kalanları yerleştirdim.
Biberonları, sulukları, sıkma makinesini ve tost makinesi aparatlarını elimde yıkadım.
Buzdolabını düzenledim, sildim.
Bebeğimin mama sandalyesini cifledim.
Fazla kıyafetleri topladım, ihtiyaç sahibine gönderdim.
Ütü yaptım.
Akşama yemek derdim yok, kayinvalidemdeyiz.Biraz dinlenip ibadete geçeceğim.
Bende çok zannettim yazdım gözüme az geldiAkşam yaz neler yaptın kim bilir
Geyik topiklerinden alışkanlık kaldı bize onlarBu gifleri nasıl bulup koyuyorsunuz ya mesaja uygun bide
SüpermişYok sadece sayı var 1 ramazan 2 ramazan gibi
Valla yazmak kolay hemen bitiyor yaparken bide bize sorsunlarBende çok zannettim yazdım gözüme az geldi
Yeşillikleri yıkamak zamanımı bayağı aldı
Ama çok zekice bişey. Dün yazacaktım unuttum sana zeki kadınsın diye. Cuk oturuyor benim hayatta aklıma gelmez uygun bi gif ya da videoGeyik topiklerinden alışkanlık kaldı bize onlarLimonsuzzcay
Sonra da bizim olduğumuz her yer geyikli oldu
Bende bazen iki seferlik doğruyorum salata doğramada değil iş yıkamada su ya bas tek tek yıka dün yapmadığıma pişman oldumValla yazmak kolay hemen bitiyor yaparken bide bize sorsunlarAy hiç sevmem var ya yeşillik yıkamak. Şimdi toplu yapıyorum bende doğruyorum salata malzemeleri tupper a koyuyorum bitene kadar içinde taze taze. Üşendiğim için salata yemiyordum
Bende sırf bunun icin salata yapmıyorum bugün balık var menüde mecbur yapcam salata gidiyim suya ıslayım yeşillikleri otur otur üşüme geldiValla yazmak kolay hemen bitiyor yaparken bide bize sorsunlarAy hiç sevmem var ya yeşillik yıkamak. Şimdi toplu yapıyorum bende doğruyorum salata malzemeleri tupper a koyuyorum bitene kadar içinde taze taze. Üşendiğim için salata yemiyordum
Bende sırf bunun icin salata yapmıyorum bugün balık var menüde mecbur yapcam salata gidiyim suya ıslayım yeşillikleri otur otur üşüme geldi
Aynen yıkama sinir ediyorBende bazen iki seferlik doğruyorum salata doğramada değil iş yıkamada su ya bas tek tek yıka dün yapmadığıma pişman oldum
Bi kahve alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?