- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Canım hamilelik simgesinin yanında ki yazılara bakÇok özür diliyorum ama ben fark edemedim yine. Çok sordum farkındayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilelik simgesinin yanında ki yazılara bakÇok özür diliyorum ama ben fark edemedim yine. Çok sordum farkındayım.
Elinize sağlık güzel olmuş canım. Valla aynıyız sanki üzerimde biri oturmuş zorla iş yapıyorum. Baya iş yaptım aslında ama tembellik geçmiyor.Bugün bende de bir tembellik var. Mutfak öylece duruyor ama ben kızımla ayakkabı kutusundan bir şey yaptık. Eski kırtasiye malzemelerini değerlendirdik.
Evet 9 yaşında bir kız bir oğlan ikizim vardı birde bebek oldu 1 yaşında. Ama sorsan tek bebe ikizleri solladı çok yaramazAaa senin ikizlerin mi var?? Ne muhteşem
4yasina girecek insaAllah..Bende yemek yapmaya kalkayım, beni en çok gıcık eden kısım yemek pişirme kısmı
Canım senin ikinci değil mi bebeğin? İlki kaç yaşındaydı
Temizlik mi. var
Biraz buralarda dolanayım banada bulaşsınHer zaman var burada valla :)
Biraz buralarda dolanayım banada bulaşsın
Canım ayrı mı açsam, burdan her gün yemek fikri de mi versek?Nego birde yemek topiğimi açsan ki ne pişireceğim hala bilmiyorum..
Tüm işler bitti,extra arka balkonu kuşlar mahv etmişti,yıkadım. 1 makine çamaşır attım, evi süpürdüm,toz aldım. Çocukları yıkadım. Oğlanı uyutmak için oturdum yeni ama yemek yok fikrim de yok
Hoş geldin efser canımTemizlik mi. var
Allah bağışlasın4yasina girecek insaAllah..
Ellerine sağlık canımKızlar selam, bugün sabah sadece ortalığı toplayabildim. Kahvaltıya davetliydik kızımın babaannesine, oraya gittik biraz onun işlerine yardım ettim. Buzdolabını temizledim, çamaşırlarını asıp katladım vs.
Kızımı uyutuyorum şimdi, uyanınca hem yemek yapar hem de ödevi yaparım. Çok iyi oldu bu ödev çok dağılmıştı çekmeceler Nego
Ellerine sağlık canım
Erteleme yok değil mi
Hiç farketmez canım kızlarda isterse yap bence fikir olur hepimizeCanım ayrı mı açsam, burdan her gün yemek fikri de mi versek?
Hoş geldin efser canım
Allah bağışlasın
Olacak olacak bu iş olacakMümkün olduğunca yok diyelim, kendimi baya zorluyorum ama su an gayet iyi gidiyor :)
Mesela az önce dünden beri erteledigim çamaşır katlama işini yaptım :) Düzeliyorum yavaş yavas
Biraz tembelim grup bana uyup salarsaValla bu hanımlar sayesinde evim derli toplu duruyor, saolsunlar sen de katıl mutlaka :) Hoşgeldin
Ne güzel seni tekrar buralarda görmekCanım ayrı mı açsam, burdan her gün yemek fikri de mi versek?
Hoş geldin efser canım
Allah bağışlasın
Hiç farketmez canım kızlarda isterse yap bence fikir olur hepimize
Biraz tembelim grup bana uyup salarsa
Aynen ya. Bir ara başka mecrada yemek gruplarına takılıyordum,hergün yapılan yemekler sayesinde erkenden çeşit çeşit yemekler yapardım.. buara eşim yemeğe gelmiyor,mesai yapınca işte yiyor diye benimde canım almıyor. Çocuklara kalsa tost,kahvaltı,makarna ama ben doymuyorum öyle şeylerleBence de buradan paylaşsın herkes yaptığı yemeği yaa, ben de her gün düşün düşün bulamıyorum
Aynen ya. Bir ara başka mecrada yemek gruplarına takılıyordum,hergün yapılan yemekler sayesinde erkenden çeşit çeşit yemekler yapardım.. buara eşim yemeğe gelmiyor,mesai yapınca işte yiyor diye benimde canım almıyor. Çocuklara kalsa tost,kahvaltı,makarna ama ben doymuyorum öyle şeylerle