Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün bende de bir tembellik var. Mutfak öylece duruyor ama ben kızımla ayakkabı kutusundan bir şey yaptık. Eski kırtasiye malzemelerini değerlendirdik.
Elinize sağlık güzel olmuş canım. Valla aynıyız sanki üzerimde biri oturmuş zorla iş yapıyorum. Baya iş yaptım aslında ama tembellik geçmiyor.
Aaa senin ikizlerin mi var?? Ne muhteşem
Evet 9 yaşında bir kız bir oğlan ikizim vardı birde bebek oldu 1 yaşında. Ama sorsan tek bebe ikizleri solladı çok yaramaz

Kızlar selam, bugün sabah sadece ortalığı toplayabildim. Kahvaltıya davetliydik kızımın babaannesine, oraya gittik biraz onun işlerine yardım ettim. Buzdolabını temizledim, çamaşırlarını asıp katladım vs.

Kızımı uyutuyorum şimdi, uyanınca hem yemek yapar hem de ödevi yaparım. Çok iyi oldu bu ödev çok dağılmıştı çekmeceler Nego

Canım ayrı mı açsam, burdan her gün yemek fikri de mi versek?
Temizlik mi. var
Hoş geldin efser canım
4yasina girecek insaAllah..
Allah bağışlasın

Ellerine sağlık canım
Erteleme yok değil mi

Ellerine sağlık canım
Erteleme yok değil mi

Mümkün olduğunca yok diyelim, kendimi baya zorluyorum ama su an gayet iyi gidiyor :)
Mesela az önce dünden beri erteledigim çamaşır katlama işini yaptım :) Düzeliyorum yavaş yavas

Valla bu hanımlar sayesinde evim derli toplu duruyor, saolsunlar sen de katıl mutlaka :) Hoşgeldin
Biraz tembelim grup bana uyup salarsa
Canım ayrı mı açsam, burdan her gün yemek fikri de mi versek?

Hoş geldin efser canım

Allah bağışlasın
Ne güzel seni tekrar buralarda görmek

Bence de buradan paylaşsın herkes yaptığı yemeği yaa, ben de her gün düşün düşün bulamıyorum
Aynen ya. Bir ara başka mecrada yemek gruplarına takılıyordum,hergün yapılan yemekler sayesinde erkenden çeşit çeşit yemekler yapardım.. buara eşim yemeğe gelmiyor,mesai yapınca işte yiyor diye benimde canım almıyor. Çocuklara kalsa tost,kahvaltı,makarna ama ben doymuyorum öyle şeylerle

Biz de normalde yalniziz kızımla pek aramıyorum yemek ama kardeşim ya da kayinvalidemler geliyor bazen, ne yapacagimi şaşırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…