- 13 Mart 2019
- 12.948
- 42.034
Bende çorba çok severimBen çorba kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem sabah kahvaltı niyetine de içiyorum ya eksik olmaz hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çorba çok severimBen çorba kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem sabah kahvaltı niyetine de içiyorum ya eksik olmaz hiç
Evet çorba salata yeter bana kalanı eşimeBende çorba çok severim
İlkoda çorba kadınıBen çorba kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem sabah kahvaltı niyetine de içiyorum ya eksik olmaz hiç
Lan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu muilknurrr22 kanki sulu yemeğin yanına çorba yapan birini daha buldum yalnız değilsin artık
Ahhaah yok artık geliyo beş kardes
Ben dün sana olumsuz yorum yapmadım ki uyumlu yapmışsın aferin dedimLan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu mu
Lütfen beni sinirlendirme
Ayy canım pırasa çektiLan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu mu
Öyle mi dedin dur döncem mesajlaraBen dün sana olumsuz yorum yapmadım ki uyumlu yapmışsın aferin dedim
Gel yapıyım sanada. Meteye bi dolu tabak pırasa yedirdim aksam yemeginde o kadar mutluyum kiAyy canım pırasa çekti
Bende yemekleri az sulu yaparım yemek suyu çok sevmiyorumLan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu mu
Düzenleyici önerileri gelsin, yatak altı, dolap içi, dolap üstü, baza içi…
BenimdeEn sevdigim sey eve girmemek
Yapılmaz mı bende yaparımilknurrr22 kanki sulu yemeğin yanına çorba yapan birini daha buldum yalnız değilsin artık
Yapılmaması lazım hiç mi yemekteyiz izlemedinizYapılmaz mı bende yaparım
Çok iyi yaaMutfak dolap içlerine baktım içindekiler hayatından memnun düzenliyiz git başımızdan dediler bende el sallayıp kapattım kapakları
Pirinç ve bulgur karışımı iç yapıp sarabilirsin tabi sarmak istiyorsan