Düzenli Evimiz & Hayatımız

16 47 de başladığım çamaşır katlama yerleştirme 17 20 de son buldu 🫠
2 posta katladım yerleştirdim ✅
Alışverişi yerleştirdim ✅
Bulaşık m. Boşalttım yerleştirdim ✅
Az bi kahvaltı bulaşığı vardı onları dizdim makineye✅
Çöpü çıkardım temiz poşet geçirdim ✅
Ev toplu bir şekilde çıktık ✅
1 saat önce de geldik bi çay demledim ✅
Dönüşü yufka aldım ✅
Ama bi ağırlık çöktü kiii😐
Oğlumu da uyutsam süper olacak 😌

ilknurrr22 ilknurrr22 kanki sulu yemeğin yanına çorba yapan birini daha buldum yalnız değilsin artık :KK70: :KK70: :KK70:
Lan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır 😂 ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu mu😂
Lütfen beni sinirlendirme😂

Eklentiler

• IMG_2775.jpeg
    IMG_2775.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2708.jpeg
    IMG_2708.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 18
Lan arkadasım dün pırasa yaptım yanına çorba yaptım onada olmaz dedin çorba neyin yanına yapılır 😂 ha çorba ictim mi iki gündür yok cocuklar icer cesit olsun diye ama sevdigim bi corbaysa icerim yani yemekten öncede bide ben yemekleri sulu yapmıyorum ki dur diyet grubuna atmak icin cekmistim bak bi bakıyım yemek sulu mu😂
Ben dün sana olumsuz yorum yapmadım ki uyumlu yapmışsın aferin dedim 😂😂😂

Ayy canım pırasa çekti

Bende yemekleri az sulu yaparım yemek suyu çok sevmiyorum 😅😅

Düzenleyici önerileri gelsin, yatak altı, dolap içi, dolap üstü, baza içi…
Ben geçenlerde bundan aldım bebek şifonyeri için epey güzel oldu, topladı baya
Fiyatı da diğerlerine nazaran daha uygun

Evi havalandırdım
Çöpü çıkardım
Yatağımızı rulo ile ruloladım topladım
Balkonu topladım süpürdüm
Mutfak ve salonu robot süpürdü
Akşam yemeği yaptım
(şehriyeli Domates çorbası
Tavuk
Nohutlu pilav)

Hiç halim yoktu bugün hastamı olacağım birşeyim mi yukseldı anlamadım 😪yarında saglık ocagına tahlil vermeye Tetenoz vurulmaya gıdecegım nasıpse bakalım

X