Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ♥️

1000061994.jpg

İyi akşamlar ♥️

Bir şeyler tetikledi çok daraldım ben de o kadar da enerjim yüksekti birden kanım çekildi sanki.
BU halin üstüne gitmek istemedim düşünmemek için yattım kalktım biraz ütü yaptım tesbih çektim falan.
Şükür şu an daha iyiyim @Nane Limon Kabugu yani hepimiz fazlaca sıklıkla ruh hali değişimleri yaşıyoruz yalnız değilsin canım.

Kafamı toplamak için tığla selanik yapıyorum ♥️

Arkadaki de saklama kabında pestil 😬 çay içiyodum kıza dedin kabıyla getir bana diye
ne güzel olmuş bonus tığ ile selanik nasıl oluyo ben hep şişle biliyorum selaniği ,
bende torunuma süeter başlamıştım onu bitirdim yaka ve kol lastiklerini anneme yaptırıcam o güzel yapıyo ama hasta olmuş oda dün doktora gitti boğazı kötü sesi zor çıkıyodu aradım iyileşir inşallah ramazana kadar
şimdide süeterin kalan iplerinden yelek başladım renk renk güzel olucak bitince atarım resimlerini

Boğazım fena olmuş yutkunamıyorum en korktuğum şeylerden biri ☹️☹️
Pekmez yedim süt ısıttım şimdi onu içiyorum 🥲
İnşallah uzun sürmez 🤲🏻
geçmiş olsun gönülcüm , herkes hasta kızkardeşimin oğlu ınfluanza olmuş annesinede geçti
benim annemde hasta Allah herkese şifalar versin sende dikkat et çocuğa geçmesin

ne güzel olmuş bonus tığ ile selanik nasıl oluyo ben hep şişle biliyorum selaniği ,
bende torunuma süeter başlamıştım onu bitirdim yaka ve kol lastiklerini anneme yaptırıcam o güzel yapıyo ama hasta olmuş oda dün doktora gitti boğazı kötü sesi zor çıkıyodu aradım iyileşir inşallah ramazana kadar
şimdide süeterin kalan iplerinden yelek başladım renk renk güzel olucak bitince atarım resimlerini
Abla kayınvalden vefat etmiş 😔 başınız sağolsun
Rabbim mekanını cennet eylesin taksilatını af etsin🤲🏻

Back