Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce oraya yazar tabi sürekli paylaşımı var ya sağ salim doğmuş şükürFeraceli girmiş ama buraya yazmaya fırsatı mı olmadı acaba merak ediyorum
Şimdi baktım mesajlarına evet doğum yapmış :)Önce oraya yazar tabi sürekli paylaşımı var ya sağ salim doğmuş şükür
Geçmiş olsun canım insallah uzun sürmezBoğazım fena olmuş yutkunamıyorum en korktuğum şeylerden biri
Pekmez yedim süt ısıttım şimdi onu içiyorum
İnşallah uzun sürmez![]()
Ayak seslerini alıyor gibiyimAman aman gelmesin geri gitsin
ne güzel olmuş bonus tığ ile selanik nasıl oluyo ben hep şişle biliyorum selaniği ,İyi akşamlar
Bir şeyler tetikledi çok daraldım ben de o kadar da enerjim yüksekti birden kanım çekildi sanki.
BU halin üstüne gitmek istemedim düşünmemek için yattım kalktım biraz ütü yaptım tesbih çektim falan.
Şükür şu an daha iyiyim @Nane Limon Kabugu yani hepimiz fazlaca sıklıkla ruh hali değişimleri yaşıyoruz yalnız değilsin canım.
Kafamı toplamak için tığla selanik yapıyorum
Arkadaki de saklama kabında pestilçay içiyodum kıza dedin kabıyla getir bana diye
geçmiş olsun gönülcüm , herkes hasta kızkardeşimin oğlu ınfluanza olmuş annesinede geçtiBoğazım fena olmuş yutkunamıyorum en korktuğum şeylerden biri
Pekmez yedim süt ısıttım şimdi onu içiyorum
İnşallah uzun sürmez![]()
Abla kayınvalden vefat etmişne güzel olmuş bonus tığ ile selanik nasıl oluyo ben hep şişle biliyorum selaniği ,
bende torunuma süeter başlamıştım onu bitirdim yaka ve kol lastiklerini anneme yaptırıcam o güzel yapıyo ama hasta olmuş oda dün doktora gitti boğazı kötü sesi zor çıkıyodu aradım iyileşir inşallah ramazana kadar
şimdide süeterin kalan iplerinden yelek başladım renk renk güzel olucak bitince atarım resimlerini
amin sağolasın efserim Allah razı olsunAbla kayınvalden vefat etmişbaşınız sağolsun
Rabbim mekanını cennet eylesin taksilatını af etsin![]()