Düzenli Evimiz & Hayatımız

20250225_083228.jpg

Feraceli Feraceli geçmiş olsun Rabbim sağlıkla huzurla yuvanıza dönmeyi nasip etsin yaşı uzun bahtı açık olsun canım 🧿🧿

-Hayal -Hayal hayalcim inşallah kardeşinin sonucları güzel çıkar sağlıkla evinize dönersiniz

Rabbim mübarek günler hürmetine yaklaşan Ramazan ayı hürmetine hasta olan herkese kalıcı şifalar versin 🤲🤲

Aaaa ablacığım
Şimdi gördüm Allah rahmet eylesin mübarek günlerde vefat etmiş
Başınız sağolsun
sağol parecim evet kandil günü vefat etti cuma günüde toprağa verildi ,
köye gittik geldik hastaydı , yaşıda 80 di ama yinede zor geldi ben çok üzüldüm ağladım , iyiydi kv dem sevenide çoktu
bu karda kışta 2 büyük otobüs gittik köye ekmekliydi kv yedirmeyi çok severdi , Allah gani gani rahmet eylesin
eşimin büyük abisininde durumu iyi deil 5 senedir kanser tedavisi görüyo annesinin ölüm haberini alınca çok kötü oldu
cenazeyede gelemedi , durumu iyi deil Allah şifalar versin daha 63-64 yaşlarında :KK43:

sağol parecim evet kandil günü vefat etti cuma günüde toprağa verildi ,
köye gittik geldik hastaydı , yaşıda 80 di ama yinede zor geldi ben çok üzüldüm ağladım , iyiydi kv dem sevenide çoktu
bu karda kışta 2 büyük otobüs gittik köye ekmekliydi kv yedirmeyi çok severdi , Allah gani gani rahmet eylesin
eşimin büyük abisininde durumu iyi deil 5 senedir kanser tedavisi görüyo annesinin ölüm haberini alınca çok kötü oldu
cenazeyede gelemedi , durumu iyi deil Allah şifalar versin daha 63-64 yaşlarında :KK43:
Rabbim abinize şifalar versin inşallah

Dünya iste bir sebeble olucegiz Rabbim güzel hayırlı ölümler versin

Ne güzel arkasından güzel konuşmak Allah rahmet eylesin 🤲🤲

Valla kır gitsin. Bu ne hastalıkmıs böyle pesini bırakmadı

Ankara çok soğuk abla Pinhan Pinhan da Ankara da
bilmemmi Ankaranın soğunu :KK45:benim oğlum askerliğini mamkta yaptı bedelli 19 gün :KK45: sene 2019
kasımın 29 dada yemin töreni vardı bizde eşim , kızım ve ben gittik ankaraya oğlum buralar soğuk kalın giyini dedi
bizde istanbuldan biraz daha soğukyut diye biraz kalın giyindik :KK49: gece çıktık yola sabah 6 gibi oraya vardık kendi aracımızla , askeriyeyi bulduk indik aman Allah ım bu nasıl bi soğuk yağmur yağıyo ama buz gibi hava
askerler birer çorba verdielrde biraz içimiz ısındı , tören alanına gittik ama resmen donduk titredik o derece üşüdük
yemin töreni bitti oğlanı aldık niyetimiz anıtkabire gitmekti ama çok üşüdük bi çorbacıya gittik çorba içtik doğru eve yola çıktık arabayı oğluma verdik sen kullan biz donduk uyucaz şimdi dedik yani öyle bi hatıramız var Ankarayla ilgili :KK35:

Back