Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum günün kutlu olsun ,Günaydın hanımlar
Bugün benm doğum günüm![]()
-Hayal kuzumm kardeşin duamızda
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbim kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın Rabbim hayırla sonuçlandırsın aminnnn![]()
-Hayal Allah ın izniyle kardeşinin sonuçları güzel çıkıcak inşallah dualarımızdasınız canım
-Hayal hayalcim inşallah kardeşinin sonucları güzel çıkar sağlıkla evinize dönersiniz
Rabbim mübarek günler hürmetine yaklaşan Ramazan ayı hürmetine hasta olan herkese kalıcı şifalar versin![]()
İnşallah kızlar Allah razı olsun
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşların olsunGünaydın hanımlar
Bonusum bana kalırsa yorma kendini. Bak ne güzel arkadaşlarınla buluşacaksın. Enerji depolar geldikten sonra daha keyifli yaparsınSen de iyi ki varsın limonsuzum.
Başladım işlere biraz kırgınlık var ilaç da aldım ne olursa artık
Günaydın hanımlar
Doğum günün kutlu olsunGünaydın hanımlar
Bonusum bana kalırsa yorma kendini. Bak ne güzel arkadaşlarınla buluşacaksın. Enerji depolar geldikten sonra daha keyifli yaparsın![]()
Valla yatıyorum bonusum gözüm bile yarı kapalı hiç kalkasım gelmiyorNe yapsam kar limonsuzum sen napıyon yatıyon mu
Günaydın hanımlar
Mutlu yıllarGünaydın hanımlar
sende balık burcusun ozamanGünaydın hanımlar
Aşılarla mı ilgili acaba tutmuş mu diye bakıyolar ya bir de tedbir içinde bazı testler yapılıyor ne zaman göstericenKızlar dün lan vermiştim. Anti rubella bide anti cmv diye bişey yüksek çıkmış onlar ne acaba ya