Düzenli Evimiz & Hayatımız

bilmemmi Ankaranın soğunu :KK45:benim oğlum askerliğini mamkta yaptı bedelli 19 gün :KK45: sene 2019
kasımın 29 dada yemin töreni vardı bizde eşim , kızım ve ben gittik ankaraya oğlum buralar soğuk kalın giyini dedi
bizde istanbuldan biraz daha soğukyut diye biraz kalın giyindik :KK49: gece çıktık yola sabah 6 gibi oraya vardık kendi aracımızla , askeriyeyi bulduk indik aman Allah ım bu nasıl bi soğuk yağmur yağıyo ama buz gibi hava
askerler birer çorba verdielrde biraz içimiz ısındı , tören alanına gittik ama resmen donduk titredik o derece üşüdük
yemin töreni bitti oğlanı aldık niyetimiz anıtkabire gitmekti ama çok üşüdük bi çorbacıya gittik çorba içtik doğru eve yola çıktık arabayı oğluma verdik sen kullan biz donduk uyucaz şimdi dedik yani öyle bi hatıramız var Ankarayla ilgili :KK35:
Kuru bi ayazı var donduruyo insanı daha sıcakken gezmeye gelin dicem ama gezilecekte pek bi yeri yok

Kuru bi ayazı var donduruyo insanı daha sıcakken gezmeye gelin dicem ama gezilecekte pek bi yeri yok
hemde ne soğuk
evet ben başkent olarak daha güzeldir diye bekliyodum ama belediye arabaları bile baya eskiydi
istanbul bence daha güzel ve gelişmiş
bizim binada oturan bi arkadaşım geçen sene eşi vefat edince oğlu orda çalışıyodu oraya taşındı mecburen
onun yanına bi gelmek istiyorum aslında ama yaza doğru inşallah

Back