- 12 Haziran 2019
- 18.756
- 114.272
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol abla iyi diyeyim iyi olsun artık inşallah Ramazan şifa getiriramin sağolasın efserim Allah razı olsun
sen nasıl oldun
bişe olmaz uyu gitsin2 saat uyusam ne olur ki![]()
2 saat sonra kahve içmeye gidicem ben.2 saat uyusam ne olur ki![]()
Kimse boşver uyuma demediği için ben herkes adına uyuyorum o zaman müsaadenizle arkadaşlar2 saat uyusam ne olur ki![]()
Dışarı mı çıkacaksın yani?2 saat sonra kahve içmeye gidicem ben.
Gitmeden bişeyler yapayım biraz modum da düşük iyi gelir inşallah
Dışarı mı çıkacaksın yani?
Bişey mi oldu bonusum![]()
Kuru bi ayazı var donduruyo insanı daha sıcakken gezmeye gelin dicem ama gezilecekte pek bi yeri yokbilmemmi Ankaranın soğunubenim oğlum askerliğini mamkta yaptı bedelli 19 gün
sene 2019
kasımın 29 dada yemin töreni vardı bizde eşim , kızım ve ben gittik ankaraya oğlum buralar soğuk kalın giyini dedi
bizde istanbuldan biraz daha soğukyut diye biraz kalın giyindikgece çıktık yola sabah 6 gibi oraya vardık kendi aracımızla , askeriyeyi bulduk indik aman Allah ım bu nasıl bi soğuk yağmur yağıyo ama buz gibi hava
askerler birer çorba verdielrde biraz içimiz ısındı , tören alanına gittik ama resmen donduk titredik o derece üşüdük
yemin töreni bitti oğlanı aldık niyetimiz anıtkabire gitmekti ama çok üşüdük bi çorbacıya gittik çorba içtik doğru eve yola çıktık arabayı oğluma verdik sen kullan biz donduk uyucaz şimdi dedik yani öyle bi hatıramız var Ankarayla ilgili![]()
Ne güzel düşünmüşsünüz bonusum yaÇıkıcam canım evet Ramazan öncesi arkadaşlarla bi görüşelim diye İyi ki var arkadaşlar görüştüklerim görüşemediklerim![]()
C vitamini içiyorum çay bi bardak içebildim iş öncesi çok içince çarpıntı yapıyor.Bir çay daha sonra kalkıp yatakları toplayayım
hemde ne soğukKuru bi ayazı var donduruyo insanı daha sıcakken gezmeye gelin dicem ama gezilecekte pek bi yeri yok
Sen de iyi ki varsın limonsuzum.Ne güzel düşünmüşsünüz bonusum yaasıl sen iyi ki varsın
![]()
Ben Her gün alıyorum bonus tansyonun düşmesinC vitamini içiyorum çay bi bardak içebildim iş öncesi çok içince çarpıntı yapıyor.
Hoş geldin 40 yaş.
inşallah bizde bigün görüşürüz yakın olanlar en azındanÇıkıcam canım evet Ramazan öncesi arkadaşlarla bi görüşelim diye İyi ki var arkadaşlar görüştüklerim görüşemediklerim![]()