Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yıllar sağlıkla afiyetle nice güzel yaşların olsun canımGünaydın hanımlar
Bugün benm doğum günüm![]()
Amin çok sagol 41 oldumdoğum günün kutlu olsun ,
yeni yaşın sana sağlık,mutluluk ve huzur getirsin canım
sen daha küçüksündür :)
Ebeye sordum da sıkıntı değil bağışıklık kazanmışsın o yüzden öyle çıktı demişAşılarla mı ilgili acaba tutmuş mu diye bakıyolar ya bir de tedbir içinde bazı testler yapılıyor ne zaman göstericen
kere maşalllahımı iliştirdimAmin çok sagol 41 oldum![]()
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere inşallahGünaydın hanımlar
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereGünaydın hanımlar
İs yapınca hem yorulacaksın hemde uykusuz kaldığın icin sinirli olcaksın biraz yatıp işe geçmek daha mantıklıBana gün aymadı ya
Dün erken kalkıp iş yapayım diyordum. Şimdi de iş yapmak için uykusuz kalmaya gerek var mı ki diyorum![]()
Ben seni daha kücük sanıyodum. Abla demiyorum ya bi cekindim suanC vitamini içiyorum çay bi bardak içebildim iş öncesi çok içince çarpıntı yapıyor.
Hoş geldin 40 yaş.
Nice senelere. Yeni yaşın istedigin bütün güzellikleri getirsinGünaydın hanımlar
İnşallah olmazsın dikkat et Arya. Bol bol C vitamini al bugunGünaydınsağlık ocağına gittim, kan verip geldim hava buzzzz
Bugün anneme gideceğim. Gece de üşüdüm üşüdüm titredim, hasta olmuyorumdur inşallah![]()
İnşallah sonuçları tertemiz çıkar Hayal. Gönlünü ferah tutİnşallah kızlar Allah razı olsun![]()
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara sevdiklerinleGünaydın hanımlar
Ben seni daha kücük sanıyodum. Abla demiyorum ya bi cekindim suan![]()
33 aylık. Bu zamana kadar hiç korkmazdı karanlıkta yatıyordu sonradan çıktı. Aynen okuyalım rabbim korusun inşallahAllah Allah niye böyle oluyor çocuklar ya, kaç yaşında kızın?
Bol bol Ayetel Kürsi okuyalım çocuklarımıza![]()
Ben iki gündür etiket yapıyorum eski isminlemi yaptım duzelttim bilemedim.hatirliyamadim şimdi baktım yeni isminle yapmışımYatakları topladım
Odaları havalandırdım.
Robota bi haller oldu yarım saat o la uğraştım am ayine yapamadım artık manuel çalıştırdım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Filtresini yıkadım.
Makinanın içini beyaz sirke ve karbonat döküp boş çalıştırdım.
Dünden olan bulaşıkları elde yıkadım.
Kahvaltı hazırladım, annem geldi yedik topladım.
Öğleden sonra arkadaşın annesine gideceğiz ona kısır yapacağım, bulguru ısladım soğanı kavurdum.
Yeşillikleri doğrucam ama az oturam gözlerim yandı.
Duaların etiketiyse görüyorum parecim ama kendi hatimlerim birikti hasta olunca okuyamadım o yüzden yorum yapmadımBen iki gündür etiket yapıyorum eski isminlemi yaptım duzelttim bilemedim.hatirliyamadim şimdi baktım yeni isminle yapmışım
Hahhaha kendi kendime de güldüm![]()
Evet abla dikkat etmeye çalışıyorum inşallah geçmezgeçmiş olsun gönülcüm , herkes hasta kızkardeşimin oğlu ınfluanza olmuş annesinede geçti
benim annemde hasta Allah herkese şifalar versin sende dikkat et çocuğa geçmesin