Düzenli Evimiz & Hayatımız

Odada ondan yüksekte olan bir şey fazla peluş oyuncak falan olmamalıymış varsa yatak altına falan koymayı dene.

Dolaplar kapalı dursun hiç açık kalmasın ayna da pek iyi değil aslında
Yaa deme benim kızın odasındaki dolapta da ayna var boydan boya 😔 ben de sevmiyorum çok ayna o yüzden hep mecbur açık bırakıyorum dolabın bi tarafını

Yaa deme benim kızın odasındaki dolapta da ayna var boydan boya 😔 ben de sevmiyorum çok ayna o yüzden hep mecbur açık bırakıyorum dolabın

Açıkta olan eşyayı bişeylere benzetebiliyorlar işte askıdaki hırka vs gölge gibi oluyo oku ayşen okuyup hıfzedicez Felak Nas Ayetel Kürsi Tevbe suresi son ayeti Bismillahillezi hepsini oku sıkıntısı olsun olmasın

İyi akşamlar ♥️

Bir şeyler tetikledi çok daraldım ben de o kadar da enerjim yüksekti birden kanım çekildi sanki.
BU halin üstüne gitmek istemedim düşünmemek için yattım kalktım biraz ütü yaptım tesbih çektim falan.
Şükür şu an daha iyiyim Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu yani hepimiz fazlaca sıklıkla ruh hali değişimleri yaşıyoruz yalnız değilsin canım.

Kafamı toplamak için tığla selanik yapıyorum ♥️

Arkadaki de saklama kabında pestil 😬 çay içiyodum kıza dedin kabıyla getir bana diye

Eklentiler

• 1000061975.jpg
    1000061975.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 16
Odada ondan yüksekte olan bir şey fazla peluş oyuncak falan olmamalıymış varsa yatak altına falan koymayı dene.

Dolaplar kapalı dursun hiç açık kalmasın ayna da pek iyi değil aslında
Yüksekte bişey yok öyle. Dolapları da kapalı tutuyorum artık. Ayna dolabın var maalesef

Selam kızlar eve geldim yemek yendi,
Kahvaltılık Poğaça yaptım
Makineye çamaşır attım
Temiz çamaşırı kaldırdım
Oturdum örgü dizi çay üçlüsündeyim.
🫠

Benim kızında bazen kalıyor çıkardığım zıbında da huzursuz oluyor geceleri ağlıyor bağırıyor falan. Bide gece lambası hiç yakmam normalde son 2 aydır falan karanlık olunca bağırıyor ağlıyor. Geliyor gidiyor diyor. Işık açınca işte dolaptaki kıyafeti diyor aaa üstmüş diye ya da başka bir şeyi karanlıkta bişeylere benzetiyor. 2 haftadır artık odada gece lambası ile uyuyoruz
Allah Allah niye böyle oluyor çocuklar ya, kaç yaşında kızın?
Bol bol Ayetel Kürsi okuyalım çocuklarımıza 🤲🏻❤️

Back