Aa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊
Yaa 2021 mi oğlunda.
Ya ben sadece pastasını yapacağım. sağolsunlar davet ettiğim kişiler birer çeşit yapıp getirecekler. Bende bi balon malon süsleme işleri işte
Sağol hayalim Allâh razı olsun
Haklısın vur vallalimonsuz
Bazen bende öyle oluyorum ama biriktirme sonra daha zor oluyor bugün bir sürü bulaşık yıkadımSabahtan beri hiiiiiç bir iş yapmadım. Kahvaltı bulaşıkları bile duruyor
Hmm evet saatler karışmış işte herkesin ev durumuna göre ayarlamak lazım ama gece geç vakit mümkün olduğunca bişey yememek lazımBende giremedim ardayı almaya giderken denedim kac kere.
6 iyi ya ama evde olduğu icin esim acıkıyo arda 4 te cıkıyo geliyo etütten o aç oluyo o saatte yiyip bide aksam ne zaman yicez bi düzen gitti yani
Seni de engelledikSitede mi sorun var ya beni atıp duruyor
Yani senin için nasıl kolay olur içine sinerse öyle yap. İnşallah hep mutlu huzurlu olsun çocuklarEvet ben şubat annelerindeydim
Bende anı olsun diye 1. Yaşını güzel hazırlık yaparak kutladım
2.yaş dediğin gibi depremdi kutlamadık
3.yaş geçen sene de dedem vefat etti kutlamadık
Bu sene bende davet etmek istiyordum aslında ama ramazan ayında da iftara davet edicem diye şey etmek istemedim ama şuan anlık fikrim değişti sanki
Çok iyi yapmışsın canım nice güzel yaşlara kavuşun hep birlikte iyi ki doğmuş kızınhep mutlu olsun inşallah
Büyük ihtimal ramazan davetlerine yapıcam her gelene tatlı niyetine pasta keseriz o zaöan süslerim balonlarla falan
Sağol canım benim Allâh razı olsun. İnşallah sende hayırla, sağlıkla kucağına al yavrunu.Aa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eminönü dediğin sadece o balık ekmekletin satıldığı yer mi bonus. Ben geldiğimde bi oraya bildim eminönü diyeİyi akşamlar
Gündüz yoktum yağmurlu hava soyuhta Eminönündeydim
Amin canım inşallahYani senin için nasıl kolay olur içine sinerse öyle yap. İnşallah hep mutlu huzurlu olsun çocuklar
Eminönü dediğin sadece o balık ekmekletin satıldığı yer mi bonus. Ben geldiğimde bi oraya bildim eminönü diye
Yani eğer oraysa napıyon orda uzun saat merak ettim doğrusu.
Vay vay vay maşallah adımlara gellİyi akşamlar
Gündüz yoktum yağmurlu hava soyuhta Eminönündeydim
Ayy neler aldın Bonus benim bi perde süsüm varOrası evet ama orası deniz kısmı arkası mısır çarşısı ve çarşı var işte biz ordaydık ramazan süsleri için gittim.
Umduğumuzdan az vardı sonradan buldum güzel bir yer buralara nazaran ciddi fiyat farkı var.
Beta han var orda oturduk aynı videodaki gibi o insan akıntısıyla ilerliyorsun buhün soğuk olduğundan yarı boştu
Ayy neler aldın Bonus benim bi perde süsüm var
Bi götürcem bakalım bence yok gibi de yine de varsa erkenden çözümüne bakarızGeçmiş olsun canım tekrar. Benim kızım da daha yeni genizeti ameliyatı oldu ya. Korkulacak bişey değişmiş. Bi KBB ye göster ilaçla da küçülebiliyormuş.
Kurunca foto atar mısınnYazı balon sarkıt aldım bir de ışıltılı hilal.
Stantlı dekorlarda baya vardı bir iki mağazada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?