• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedik 🤣 keseyi de gördük 1 taşla 7 kuş 😃

Ooo çok havalııı😎
Benim oğlumun doğum günü de çarşamba🥰😍
Neler yapacaksın

Gittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedik 🤣 keseyi de gördük 1 taşla 7 kuş 😃

Ooo çok havalııı😎
Kese görmüşsünüz maşallah hadi bakalım serüven başlasın

🤩

Geçmiş olsun canım sana da 💐

Ah canım benim 🌸🥹
Bebeğin hayırlı olsun, Rabbimin mucizesi olsa gerek.
Rabbim gönlünü ferahlatsın.
Sağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊🤲
Benim oğlumun doğum günü de çarşamba🥰😍
Neler yapacaksın
Yaa 2021 mi oğlunda.
Ya ben sadece pastasını yapacağım. sağolsunlar davet ettiğim kişiler birer çeşit yapıp getirecekler. Bende bi balon malon süsleme işleri işte
HeySero HeySero kuşum keseyi görmüşsünüz hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun 🙏🏼🤩 geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın 🫶🏻
Sağol hayalim Allâh razı olsun 😇🤲🤩

T
Çok geçmiş olsun 🌸

Bizim 5 5 bucuk bin tutuyo genelde her ay farklı bisey alıyorum mesela bi ay yag çay şeker alıyorsam diger ay tuvalet kagıdı havlu kağıt öbür ay deterjanlar. Bende gecen ay gittigimde sok olmustum bi anda o kadar zam gelmis ki
Teşekkür ederim 🌸

Hissetmedim ben.
Ama çok fazla hissedilmiş öyle diyorlar.
Ayaktaydım ondan mı bilmem.
Çok da büyük değil şiddeti ama neden bu kadar hissettirdiyse.
Allah esirgesin diyelim.
Evet annem aradı söyledi cok hissedilmis diye bende namaz kılıyodum o ara yerde otururken felanda hissetmedim. Şiddeti az ama yakın demekki

Back