• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊🤲

Yaa 2021 mi oğlunda.
Ya ben sadece pastasını yapacağım. sağolsunlar davet ettiğim kişiler birer çeşit yapıp getirecekler. Bende bi balon malon süsleme işleri işte

Sağol hayalim Allâh razı olsun 😇🤲🤩
Evet 2021🥰 bizce anne baba çocuk olarak kutlarız inşallah 😍
Ramazan ayında davet edeceğim aileleri 😊

Evet 2021🥰 bizce anne baba çocuk olarak kutlarız inşallah 😍
Ramazan ayında davet edeceğim aileleri 😊
Sen o zaman şubat annelerinde miydin.
Ben mart annelerindeydim ama kızım erken doğdu 😃

Benim kızımın doğum günü hep kötü günlere denk geldi :( 1.yaşını kutlamıştık. 2.yaşı depreme denk geldi. 3.yaşında da yine herşey hazırdı 4 gözle bekliyordu elbise falan almıştık. 4 gün öncesi metem hastaneye yatınca kutlayamadık. O yüzden bu sene çok mutlu olsun istiyorum inşallah 🤲

Senin oğlunda iyiki doğmuş ramazanda da büyüklerle bi pasta kesersiniz 🥰

Sen o zaman şubat annelerinde miydin.
Ben mart annelerindeydim ama kızım erken doğdu 😃

Benim kızımın doğum günü hep kötü günlere denk geldi :( 1.yaşını kutlamıştık. 2.yaşı depreme denk geldi. 3.yaşında da yine herşey hazırdı 4 gözle bekliyordu elbise falan almıştık. 4 gün öncesi metem hastaneye yatınca kutlayamadık. O yüzden bu sene çok mutlu olsun istiyorum inşallah 🤲

Senin oğlunda iyiki doğmuş ramazanda da büyüklerle bi pasta kesersiniz 🥰
Evet ben şubat annelerindeydim🥰
Bende anı olsun diye 1. Yaşını güzel hazırlık yaparak kutladım
2.yaş dediğin gibi depremdi kutlamadık
3.yaş geçen sene de dedem vefat etti kutlamadık
Bu sene bende davet etmek istiyordum aslında ama ramazan ayında da iftara davet edicem diye şey etmek istemedim ama şuan anlık fikrim değişti sanki 🤭

Çok iyi yapmışsın canım nice güzel yaşlara kavuşun hep birlikte iyi ki doğmuş kızın 😍 hep mutlu olsun inşallah

Büyük ihtimal ramazan davetlerine yapıcam her gelene tatlı niyetine pasta keseriz o zaöan süslerim balonlarla falan 🤭

Ahseni doktora götürdüm. Çok hafif ciğerlerinde hırıltı var grip dedi. Boğazı tahriş farenjit olmuş. Şükür korktuğum gibi değil

Gözlerinin altı kızarık ahsenin hastalıkta daha çok oldu. Neden öyle alerjik mi dedi. Bende alerjik değil dedim. Geniz eti olabilir ağzı açık uyuyor mu dedi. Bazen öyle uyur salyası falan akar. Yatarken yemek yedirme dedi falan. Aklıma takıldı yaw şimdi. 15 gündür falan da bazen ağzı açık nefes alıyor değişik bi ses çıkarıyor arada ama ondan mı ki dedim
Geçmiş olsun canım tekrar. Benim kızım da daha yeni genizeti ameliyatı oldu ya. Korkulacak bişey değişmiş. Bi KBB ye göster ilaçla da küçülebiliyormuş.

Doktor önermedi mi yavruş
Önceki imom önermişti 3 ay kullandım. Son gittiğim yazmadı bişey. Çıktıktan sonra aklıma geldi 🤦🏼‍♀️
İş mi yapıyolar acaba 😂
Bizden gazı aldılar gittiler demek ki. Ama bize bişey kalmadı işte o kötü 🤣
Bebek mi düşünüyorsun? 🐣
İnofolic kullandım doktor önerisiyle.
Pembe renkliyi daha çok pcos olanlar kullanıyor.
Bende pek bir işe yaramadı aylarca kullandım.
Daha sonra gittiğim bir doktor farklı vitaminler verdi, bir ay kullanım sonucunda hamileydim
🤲🏻❤️
Evet canım nasip olursa 🤭 hangilerini kullanmıştın hatırlıyor musun canım 🙈

Önceki imom önermişti 3 ay kullandım. Son gittiğim yazmadı bişey. Çıktıktan sonra aklıma geldi 🤦🏼‍♀️

Bizden gazı aldılar gittiler demek ki. Ama bize bişey kalmadı işte o kötü 🤣

Evet canım nasip olursa 🤭 hangilerini kullanmıştın hatırlıyor musun canım 🙈
Eşim için Vitagest takviye vermişti doktor.

Benim için de D vitamini, demir ilacı, B12 iğnesi, magnezyum, agnucaston ve Tenda jinopol diye bir takviye verdi. Bunları kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Tabi öncesinde 20 aylık bir deneme süreci vardı, hiçbir doktor bu takviyeleri vermemişti. Bu doktora ilk defa gitmiştim ve hemen oldu.
Bu arada sezeryan sırasında çok ileri seviyede endometriozis olduğumu görmüş doktor ve bebeğin mucize olduğunu söyledi.
Öncesinde böyle bir hastalığım olduğunu bilmiyordum, hiçbir doktor söylememişti.

Ben çok çabaladım ama Rabbim ol dediğinde oldu. 🤲🏻❤️ Elhamdülillah

Eşim için Vitagest takviye vermişti doktor.

Benim için de D vitamini, demir ilacı, B12 iğnesi, magnezyum, agnucaston ve Tenda jinopol diye bir takviye verdi. Bunları kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Tabi öncesinde 20 aylık bir deneme süreci vardı, hiçbir doktor bu takviyeleri vermemişti. Bu doktora ilk defa gitmiştim ve hemen oldu.
Bu arada sezeryan sırasında çok ileri seviyede endometriozis olduğumu görmüş doktor ve bebeğin mucize olduğunu söyledi.
Öncesinde böyle bir hastalığım olduğunu bilmiyordum, hiçbir doktor söylememişti.

Ben çok çabaladım ama Rabbim ol dediğinde oldu. 🤲🏻❤️ Elhamdülillah
Bunları ben kendi kendime alamam ya. Bi sonraki doktor randevusunda sorayım bari.
Sağol canım uzun uzun yazdın 🥰

Back