• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

:KK33:Bugün
Evi havalandırdım✔️
Çöpleri çıkardım✔️
Yatağımızı topladım✔️
Çamaşırları katladım yerleştirdim✔
Kurutmanın filtresini yıkadım✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun filtresini temizledim✔️
Islak mendille üstten bi salon ve tuvaletin tozunu aldım✔️
Arap sabunlu suyla mutfak ve holün yerlerini elimle sildim✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Tavuklu bulgur pilavı
Ayran çorbası)

Sağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊🤲

Yaa 2021 mi oğlunda.
Ya ben sadece pastasını yapacağım. sağolsunlar davet ettiğim kişiler birer çeşit yapıp getirecekler. Bende bi balon malon süsleme işleri işte

Sağol hayalim Allâh razı olsun 😇🤲🤩
Aa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸

Bende giremedim ardayı almaya giderken denedim kac kere.

6 iyi ya ama evde olduğu icin esim acıkıyo arda 4 te cıkıyo geliyo etütten o aç oluyo o saatte yiyip bide aksam ne zaman yicez bi düzen gitti yani
Hmm evet saatler karışmış işte herkesin ev durumuna göre ayarlamak lazım ama gece geç vakit mümkün olduğunca bişey yememek lazım 😐

Evet ben şubat annelerindeydim🥰
Bende anı olsun diye 1. Yaşını güzel hazırlık yaparak kutladım
2.yaş dediğin gibi depremdi kutlamadık
3.yaş geçen sene de dedem vefat etti kutlamadık
Bu sene bende davet etmek istiyordum aslında ama ramazan ayında da iftara davet edicem diye şey etmek istemedim ama şuan anlık fikrim değişti sanki 🤭

Çok iyi yapmışsın canım nice güzel yaşlara kavuşun hep birlikte iyi ki doğmuş kızın 😍 hep mutlu olsun inşallah

Büyük ihtimal ramazan davetlerine yapıcam her gelene tatlı niyetine pasta keseriz o zaöan süslerim balonlarla falan 🤭
Yani senin için nasıl kolay olur içine sinerse öyle yap. İnşallah hep mutlu huzurlu olsun çocuklar 🥰🤲

Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, bulaşıkları makineye yerleştirip çalıştırdım.✨
Süpürgenin parçalarını yıkadım.✨
Mutfağı ve oturma odasını süpürdüm.✨
Bebeğimin kıyafet dolabını düzenledim.
Bebeğime öğle yemeği yaptım, yedirdim, uyuttum.✨
Çamaşır yıkadım, serdim.✨
Bulaşık makinesini boşalttım. ✨
Çöpleri attım, lavaboları sildim.
Bebek uyanınca yemek yedirdim, oyun oynadık.✨
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları topladım makineye yerleştirdim.✨

Çayı da eşim yapar, ayaklarımı uzatıp Uzak Şehir'i izleyeceğim.

Bebekle bunları yapmak bile öyle yoruyor ki, resmen çarpı 2 efor sarf ediyorum. Birşey yaparken on defa elimi tutup götürüyor. 🤷🏻‍♀️

İyi akşamlar ❤️

Gündüz yoktum yağmurlu hava soyuhta Eminönündeydim 🫠🫠

Eklentiler

• 1000060898.jpg
    1000060898.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 8
İyi akşamlar ❤️

Gündüz yoktum yağmurlu hava soyuhta Eminönündeydim 🫠🫠
Eminönü dediğin sadece o balık ekmekletin satıldığı yer mi bonus. Ben geldiğimde bi oraya bildim eminönü diye 🤣
Yani eğer oraysa napıyon orda uzun saat merak ettim doğrusu.

Eminönü dediğin sadece o balık ekmekletin satıldığı yer mi bonus. Ben geldiğimde bi oraya bildim eminönü diye 🤣
Yani eğer oraysa napıyon orda uzun saat merak ettim doğrusu.

Orası evet ama orası deniz kısmı arkası mısır çarşısı ve çarşı var işte biz ordaydık ramazan süsleri için gittim.
Umduğumuzdan az vardı sonradan buldum güzel bir yer buralara nazaran ciddi fiyat farkı var.

Beta han var orda oturduk aynı videodaki gibi o insan akıntısıyla ilerliyorsun buhün soğuk olduğundan yarı boştu

Orası evet ama orası deniz kısmı arkası mısır çarşısı ve çarşı var işte biz ordaydık ramazan süsleri için gittim.
Umduğumuzdan az vardı sonradan buldum güzel bir yer buralara nazaran ciddi fiyat farkı var.

Beta han var orda oturduk aynı videodaki gibi o insan akıntısıyla ilerliyorsun buhün soğuk olduğundan yarı boştu

Ayy neler aldın Bonus benim bi perde süsüm var

Geçmiş olsun canım tekrar. Benim kızım da daha yeni genizeti ameliyatı oldu ya. Korkulacak bişey değişmiş. Bi KBB ye göster ilaçla da küçülebiliyormuş.
Bi götürcem bakalım bence yok gibi de yine de varsa erkenden çözümüne bakarız

Back