• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Orası evet ama orası deniz kısmı arkası mısır çarşısı ve çarşı var işte biz ordaydık ramazan süsleri için gittim.
Umduğumuzdan az vardı sonradan buldum güzel bir yer buralara nazaran ciddi fiyat farkı var.

Beta han var orda oturduk aynı videodaki gibi o insan akıntısıyla ilerliyorsun buhün soğuk olduğundan yarı boştu

Aa evet o mısır çarşısına da gittik. Hatta bir günde 20 bin küsür adım attığım için balık ekmek yiyecek dermanım kalmamıştı 🤣
Ama beta han hiç dikkatimi çekmedi bilmiyorum bilmeden girdim mi 🤣

Hmm evet saatler karışmış işte herkesin ev durumuna göre ayarlamak lazım ama gece geç vakit mümkün olduğunca bişey yememek lazım 😐
Bu ara dikkat etcem diye kendimi şartlandırmıyorum. Canımıb istedigini yiyorum ama aşırı yemiyorum. Bide dişten dolayı yiyememiştim 2 kilo verdim oda bana artı oldu instagramda bi video gördüm onu yapıyorum 5 dakkamı bile almıyo ve gerçekten inceldigimi farkettim bi haftadır sabah akşam yapıyorum 😂
Ben yaklaşık 5 sene önce burda konu açmıştım iş yapmak istemiyorum yapmıyorum hep yatıyorum diye.
La o zaman biri dua mı etti naptıysa şimdi hasta halimle mutfak toplayıp ocak sildim ben :silah:
Kankam bunun icinde konu acılmaz sanki😂 o zaman genctin ya gencligin verdigi bosvermislik vardır 🤪

Bu ara dikkat etcem diye kendimi şartlandırmıyorum. Canımıb istedigini yiyorum ama aşırı yemiyorum. Bide dişten dolayı yiyememiştim 2 kilo verdim oda bana artı oldu instagramda bi video gördüm onu yapıyorum 5 dakkamı bile almıyo ve gerçekten inceldigimi farkettim bi haftadır sabah akşam yapıyorum 😂

Kankam bunun icinde konu acılmaz sanki😂 o zaman genctin ya gencligin verdigi bosvermislik vardır 🤪
Yav o zaman çok berbattı ama. Çoluk çocuk yoktu evde toz yürürdü kapıların arkasını açıp kapatınca havalanırdı falan 🤣

MssPARE MssPARE nerdesin pariş unuttun bizi 🥹😂
Swettcim 🌺

Her yerim dökülüyor öksürük falan yok ama
Agrım halsizlik çok fazla burum kapalı
Kulakta alerjik durum oldu kaşıntı çok fena kaşıdım
Kulak kapalı
Ateş üşüme derken bir kaç gündür böyleyim canım

Ne yapıyorsun bizede at

Video neymiş 👀

Swettcim 🌺

Kulak kapalı
Anaaaam geçmiş olsun parişim kendine dikkat et 🥺

Şuan bu durumdayım😑

Olsun en azından bulaşık makinen var :KK53:

Oyh makinem gittiiii gittii.
Motor arızası dedi adam.
Yaptırmak yerine yenisini almak daha mantıklı olacak gibi.
13 senedir kullanıyorum deyince "iyi bile dayanmış" dedi.
Şaka gibi.
Ne kadar kısa ömürlü artık beyaz eşyalar.
Nasip buraya kadarmış 😐

Swettcim 🌺

Kulak kapalı
Allah şifa versin canım 🙁

Back