• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle yani ben çok samimi olmasak da normal bi ilişkimiz olur sandım da yok yani uzak durmak en iyisi
O daha sanırım tanımadan elti olarak görmüş seni gardını almış😬 en güzeli böyle mecburi olman gereken ortamlarda selam selam mesafeli seviyeli bi ilişki

AYnen swet uzak ol. O şimdi genel kanı ile kendini büyük geline ezdirmeme çabasında demek
Olabilir bonus. Bide ben ondan büyüğüm yaş olarak ama kaynım benden büyük yaş olarak. Bu sanki ne diyeceğini bilemiyor gibi de geliyor abla falan demek istemiyor bence ondan da konuşmuyor gibi geldi. Bilemiyorum görecez ilerde ama zaten çok sık karşılaşacak da değiliz en iyisi mesafe

Bugün 🌸
Yatağımızı topladım ✔️
Kahvaltı hazırladım ✔️
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım ✔️
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim ✔️
Çöpü çıkardım ✔️
Banyo lavabo,ayna,yerini ıslak mendille sildim ✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım ✔️
Islak mendille salonun tozunu aldım üstten✔️
Akşam yemeği eşimle hazırladık ekmek arası köfte aparatif✔️
Bulaşık makinesini boşaltıcam bitince ✨
.
Evi düzenli tutmaya çalıştım bugün dinlendim son son yarın büyük gün inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumla 🥰
Çok heyecanlı.. ☺️ sağlıkla hayırlarla kucağına almak nasip olsun

Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Maalesef herkes iyi niyetli olmuyor
Boşver ilk günden kendini göstermiş
Mesafeli olursun sende
İlk evlendiğim yıllarda yapılanlara çok üzülürdüm gençlik işte
Şimdi hiç takmıyorum

Eklemeler var diye yeniden yazayım dedim. 😂

Kahvaltıya pizza yaptım 🍕
Bulaşıkları topladım, yerleştirdim.
Çamaşır yıkadım serdim.
Kayinvalidemler domuz gribi olmuşlar, onlara yemek yapıp gönderdim.
Çöpleri attım, su sebiline su doldurdum.
Ortalığı topladım, bebeğe yemek yedirdim.
Yemek bulaşıklarını topladım, makineyi çalıştırdım, bitince boşalttım.
Sofra bezlerini yıkadım serdim.
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım serdim.
Kuruyan çamaşırlar vardı dünden, onları katladım.
Mutfak temiz ✅ ev toplu ✅

Valla ben sıcak kanlıyım hani öyle soğuk donuk durmam. Ama bu öyle ve benle ne alıp veremediği var anlamış değilim. Takıda kv set almış gözüm görmüyor diye bana tak dedi. Kv ye sen tak dedi benim takmama izin vermedi. Sonra o takamadi kendi yengesi taktı mesela. Aşırı canım sıkıldı. Bende ha öyle mi dedim demek ki uzak durcaz
Boşver.
Bazı insanlar böyle ne yazık ki.

Back