- 13 Mart 2019
- 13.953
- 48.456
- 598
Evet 2021Sağol canım benim amin. İnşallah acılara ilaç olacak 🕊
Yaa 2021 mi oğlunda.
Ya ben sadece pastasını yapacağım. sağolsunlar davet ettiğim kişiler birer çeşit yapıp getirecekler. Bende bi balon malon süsleme işleri işte
Sağol hayalim Allâh razı olsun
Sen o zaman şubat annelerinde miydin.Evet 2021bizce anne baba çocuk olarak kutlarız inşallah
Ramazan ayında davet edeceğim aileleri
Bizim aksam yemegide artık erken oluyo aksam acıkıyoruz geri suan yiyoruz meselaÖğleden sonra online derse girdim️
Bitince mutfağa girdim️
Bulaşık m. Çalıştırdım️
Baya bi bulaşık yıkadım elimde️
Ara öğün niyetine yemek yemiş bulundum️
Şimdi Oğlumu almaya gidicem inşallah
Hoşgeldin limonsuzSelammm
Evet ben şubat annelerindeydimSen o zaman şubat annelerinde miydin.
Ben mart annelerindeydim ama kızım erken doğdu
Benim kızımın doğum günü hep kötü günlere denk geldi1.yaşını kutlamıştık. 2.yaşı depreme denk geldi. 3.yaşında da yine herşey hazırdı 4 gözle bekliyordu elbise falan almıştık. 4 gün öncesi metem hastaneye yatınca kutlayamadık. O yüzden bu sene çok mutlu olsun istiyorum inşallah
Senin oğlunda iyiki doğmuş ramazanda da büyüklerle bi pasta kesersiniz
Hoşbuldum canımBizim aksam yemegide artık erken oluyo aksam acıkıyoruz geri suan yiyoruz mesela
Hoşgeldin limonsuz
Evet akşam için erken bende birazdan hqzırlıcam 6 ya kadar yemiş oluruz inşallahBizim aksam yemegide artık erken oluyo aksam acıkıyoruz geri suan yiyoruz mesela
Hoşgeldin limonsuz
Sanki bana da oldu az önceHoşbuldum canımzor girdim ya atıp duruyor beni
Geçmiş olsun canım tekrar. Benim kızım da daha yeni genizeti ameliyatı oldu ya. Korkulacak bişey değişmiş. Bi KBB ye göster ilaçla da küçülebiliyormuş.Ahseni doktora götürdüm. Çok hafif ciğerlerinde hırıltı var grip dedi. Boğazı tahriş farenjit olmuş. Şükür korktuğum gibi değil
Gözlerinin altı kızarık ahsenin hastalıkta daha çok oldu. Neden öyle alerjik mi dedi. Bende alerjik değil dedim. Geniz eti olabilir ağzı açık uyuyor mu dedi. Bazen öyle uyur salyası falan akar. Yatarken yemek yedirme dedi falan. Aklıma takıldı yaw şimdi. 15 gündür falan da bazen ağzı açık nefes alıyor değişik bi ses çıkarıyor arada ama ondan mı ki dedim
Demi ya . Çok sinir oldumSanki bana da oldu az önce
Ops. Bir problemle karşılaştık diyoDemi ya . Çok sinir oldum
Önceki imom önermişti 3 ay kullandım. Son gittiğim yazmadı bişey. Çıktıktan sonra aklıma geldiDoktor önermedi mi yavruş
Bizden gazı aldılar gittiler demek ki. Ama bize bişey kalmadı işte o kötüİş mi yapıyolar acaba
Evet canım nasip olursaBebek mi düşünüyorsun?
İnofolic kullandım doktor önerisiyle.
Pembe renkliyi daha çok pcos olanlar kullanıyor.
Bende pek bir işe yaramadı aylarca kullandım.
Daha sonra gittiğim bir doktor farklı vitaminler verdi, bir ay kullanım sonucunda hamileydim
Şimdi düzeldi gibi bakalım.Ops. Bir problemle karşılaştık diyo
Eşim için Vitagest takviye vermişti doktor.Önceki imom önermişti 3 ay kullandım. Son gittiğim yazmadı bişey. Çıktıktan sonra aklıma geldi
Bizden gazı aldılar gittiler demek ki. Ama bize bişey kalmadı işte o kötü
Evet canım nasip olursahangilerini kullanmıştın hatırlıyor musun canım
Bende giremedim ardayı almaya giderken denedim kac kere.Hoşbuldum canımzor girdim ya atıp duruyor beni
6 iyi ya ama evde olduğu icin esim acıkıyo arda 4 te cıkıyo geliyo etütten o aç oluyo o saatte yiyip bide aksam ne zaman yicez bi düzen gitti yaniEvet akşam için erken bende birazdan hqzırlıcam 6 ya kadar yemiş oluruz inşallah
Bunları ben kendi kendime alamam ya. Bi sonraki doktor randevusunda sorayım bari.Eşim için Vitagest takviye vermişti doktor.
Benim için de D vitamini, demir ilacı, B12 iğnesi, magnezyum, agnucaston ve Tenda jinopol diye bir takviye verdi. Bunları kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Tabi öncesinde 20 aylık bir deneme süreci vardı, hiçbir doktor bu takviyeleri vermemişti. Bu doktora ilk defa gitmiştim ve hemen oldu.
Bu arada sezeryan sırasında çok ileri seviyede endometriozis olduğumu görmüş doktor ve bebeğin mucize olduğunu söyledi.
Öncesinde böyle bir hastalığım olduğunu bilmiyordum, hiçbir doktor söylememişti.
Ben çok çabaladım ama Rabbim ol dediğinde oldu.Elhamdülillah
limonsuzSabahtan beri hiiiiiç bir iş yapmadım. Kahvaltı bulaşıkları bile duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?