Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben senin ilk çocuk zannediyordum.Gittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedikkeseyi de gördük 1 taşla 7 kuş
Ooo çok havalııı![]()
Geçmiş olsun sweetcimAhseni doktora götürdüm. Çok hafif ciğerlerinde hırıltı var grip dedi. Boğazı tahriş farenjit olmuş. Şükür korktuğum gibi değil
Gözlerinin altı kızarık ahsenin hastalıkta daha çok oldu. Neden öyle alerjik mi dedi. Bende alerjik değil dedim. Geniz eti olabilir ağzı açık uyuyor mu dedi. Bazen öyle uyur salyası falan akar. Yatarken yemek yedirme dedi falan. Aklıma takıldı yaw şimdi. 15 gündür falan da bazen ağzı açık nefes alıyor değişik bi ses çıkarıyor arada ama ondan mı ki dedim
Bizde nohut pilav var kvde de lahana sarması göndermis yeter yanına bi ayran bide turşuAkşam menüde neler var hanımlar? Fikir olsun.
Ben birazdan işlere koyulacağım, malum hafta sonundan çıktık her yer her yerde![]()
Canım benim 3.çocuğum. Kızım 4e girecek. Oğlum yaşıyor olsaydı 2 olmuştuAy ben senin ilk çocuk zannediyordum.Kızın kaç yaşında?
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahCanım benim 3.çocuğum. Kızım 4e girecek. Oğlum yaşıyor olsaydı 2 olmuştu![]()
Evet bazen horluyor bileSağolasın lorişim. Valla öyle dedi. Alerjik mi dedi neden kırmızı. Yok deyince geniz eti olabilir dedi. Gece ağzı açık uyur mu kızın?
Gerçi ahsenin hep böyle kırmızı değil hastalıkta daha çok kızardı hafif var da normalde. Ben beyaz tenli ondan diye düşünüyordum
Deprem oldu hissettin mi ilknur?Bizde nohut pilav var kvde de lahana sarması göndermis yeter yanına bi ayran bide turşu![]()
Allah razı olsun canımBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah![]()
![]()
Ben hissetmedim canım ama baya hissedilmis sanırım etimesgutta olmus sen hissettin miDeprem oldu hissettin mi ilknur?
Aynen bi götürcem ahsende ağzı açık uyuduğu zaman akıyor salyasıGeçmiş olsun sweet. Götür bi kbbye baktır icşn rahat etsin. Ardanın salyası akıyo gece yatarken bizde alerji var ama aklımda bi götürmek onun icinde
Benim bu alışverişin icinde sebze meyve felan yok. İste sadece kahvaltılık tavuk kıyma bu kadar
Sagol penyez
Gidiyo benimki meraklı yeni yerler görmeye. Oo güzel yere gidiyosunuz
Teşekkürler baloncuk
Akşam yemegini atla canım bide cok su ic. İcebildigin kadar. Bide maydonoz kürü iyi geliyo
Benim 2 gündür şükür iyiydi bugün biraz önce kriz gibi geldi bi. Ama genel olarak daha iyiyimBen daha iyiyim gece uyuyabiliyorum ama öksürük devam arada kriz gibi geliyor uzun uzun öksürüyorum. Senin geçti mi nasıl oldun
Yaa hadi gözün aydınGittim geldim kuzum. Aksef yazdı inşallah iyi gelirde toparlarım. Çarşamba kızımın doğum günü onu kaygı yapıyorum iyi olsaydım bi.
Bide kadın doğuma da soralım dedik antibiyotiği gitmişken keseyi görür müyüz dedikkeseyi de gördük 1 taşla 7 kuş
Ooo çok havalııı![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun sweetcimgeniz tıkanıklığı, burun tıkanıklığı olursa udi hindi yağı çok iyi geliyor bilgin olsun.
Hee benimkinde horlama yok. Bi götür istersenEvet bazen horluyor bile![]()
Şimdi gördüm girdim bende baya sallanmış. Avizeler sallanmadı ama eşyalar sallandı yazmışlarDeprem oldu hissettin mi ilknur?
Sen Mete'nin annesi misin yoksa? Hep beraber dualar ettiğimizCanım benim 3.çocuğum. Kızım 4e girecek. Oğlum yaşıyor olsaydı 2 olmuştu![]()
Efsane menüBizde nohut pilav var kvde de lahana sarması göndermis yeter yanına bi ayran bide turşu![]()
Evet metoşumun annesiyimSen Mete'nin annesi misin yoksa? Hep beraber dualar ettiğimizismin farklıydı.
Geçen de metoşum yazmıştın.