- 2 Ağustos 2013
- 35.467
- 108.681
- 798
Pedagog a falan mı gitseniz acaba yardımcı olur mu bilemedim hani 1 2 kere kalksa neyse de sürekli kalkması senin için zorAcaba ne valla keske çözebilsem ya bıktım çünkü
İyi düşün akılıdan yırtıyosun ama sankiAşırı akilliymişim ama çok anneciymişim, annemi görmediğim an yirtinircasina ağlarmısım. Te bebekken kendi başımı mi yaktım şimdi ben
Hadi inşallah valla oluverse ne güzel olurHaftaya 3 aylık olacak deneyeyim
birde oluyormuş ..
Bebekliginden beri böyle iste dedim ya 6 aydan sonra hic düzelmedi 17 aylıktı memeden kestim dedim düzelir yok yine düzelmedi. O zamandan beri sürekli kalkıyo sürekli yani kalkıp bisey yaptıgıda yok sadece anne gidiyorum kafasını geri koyuyo yanıma yatırmadım beraber uyumadık kokuma alıştı desem hic birini yapmadımPedagog a falan mı gitseniz acaba yardımcı olur mu bilemedim hani 1 2 kere kalksa neyse de sürekli kalkması senin için zor
Hangi cocuk anneci degil bosver yemesi uykusu düzgün olduktan sonra gerisi önemli degilAşırı akilliymişim ama çok anneciymişim, annemi görmediğim an yirtinircasina ağlarmısım. Te bebekken kendi başımı mi yaktım şimdi ben
Doğru ya 6 aydan sonra oldu demiştin. O zaman alışkanlık huy gibi bişey olmuş yawBebekliginden beri böyle iste dedim ya 6 aydan sonra hic düzelmedi 17 aylıktı memeden kestim dedim düzelir yok yine düzelmedi. O zamandan beri sürekli kalkıyo sürekli yani kalkıp bisey yaptıgıda yok sadece anne gidiyorum kafasını geri koyuyo yanıma yatırmadım beraber uyumadık kokuma alıştı desem hic birini yapmadım
Az da akıllı olsun yawHangi cocuk anneci degil bosver yemesi uykusu düzgün olduktan sonra gerisi önemli degil
Huyuna tükürüyüm alttakiler de bu saatte tak tak bisey çakıyolar belkide ona uyandı sinirimden duvarları yumruklamak istiyorumDoğru ya 6 aydan sonra oldu demiştin. O zaman alışkanlık huy gibi bişey olmuş yaw
Evet eksik etmişssin neyse buna şükürAz da akıllı olsun yaw
Ben hep akıllı bi kızım olsun derdim. Eşim diyor ki eksik dua ettin sen akıllı uslu demedin zeka fışkırıyor çocuktan ama uslu kısmı yok diyor
Ben bitlenmeden bi duşumu alsaydımKitap okuyucular geliyor musunuz
Ben biraz kitap okuyacağım bitki çayı demledim onu içip uykuya, mutfak ve ev toplu
Hayırlı geceler herkese
Belkide sese uyandı. Millet de bi alem gece gece ne çakıyolarsaHuyuna tükürüyüm alttakiler de bu saatte tak tak bisey çakıyolar belkide ona uyandı sinirimden duvarları yumruklamak istiyorum
Evet eksik etmişssin neyse buna şükür
Ben bitlenmeden bi duşumu alsaydım
Şunlar gündüz cok ses yapmasa yazacsktımda arda okuldan gelince evde öyle top oynuyo pat pat duvara vura vura. Yüzüm yok yazmaya. Bide görüşüyoruz sevmesem kesin yazardımBelkide sese uyandı. Millet de bi alem gece gece ne çakıyolarsa
Kız olmasın oŞuan ben öyleyim oğlan uyumadı uyutayim derken akla karayı seçtim şimdi bir köşede sessiz sedasız oturuyorum
Ay bilsem öyle bişeyin iie yarayacağını inan tuz ruhu bile serpertimAyakabılarına tuz serp
Ona rağmen iyi 3 tane doğurmuşun :))3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardıayak bileklerim çıtlar benim onun sesine uyanırlardı hayatım al kuçağına küt ahada gitti olmadı
Gecede malum sürekli emmeye kalkardılar
Artık yatağada koyamazdım uyanır diye oturarak kafam hep önüme düşer uyur boynum ağrırdı yanıma yatırsam tedirginlikten uyuyamazdım bari sabah uyuyayım desem 5 te ayakta olurlardı emdikleri için eşiminde elinden bir şey gelmezdi
Uslu olunca kaça kadar yolu varOna rağmen iyi 3 tane doğurmuşun :))
Annem olsaydı 4 5 tane dogurrurdum diyo hep ama olmamış sadece benUslu olunca kaça kadar yolu var
Daha öncede yazdım annemgil kendi aralarında konuşurken duyardık bu hurafeyiAy bilsem öyle bişeyin iie yarayacağını inan tuz ruhu bile serpertim
5Uslu olunca kaça kadar yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?