- 30 Ocak 2015
- 18.286
- 17.504
- 298
- 29
Ben uyku düzenini hemen yaptım 1 aylıktı 7de uyuturdum uyanırdı tabi ama yatak odasından çıkarmazdım her uyandıgında emzirir geri uyuturdum. Ama işte 3 4 aylıkken bile gece bi kere uyanan cocuk suan 10 kere kalkıyo anlamadıgım bi sekildeUcu yine bana dokunur onun yaw
Bende öyle hiç ayağımda sallamadım ahseni. İlk 3 ay kucakta uyumak istiyordu sürekli. Bide gece 11-12 de uyuyordu. Doktor dedi ki 3.ay kontrolünde 9 da uyumuş olmalı. Dedim imkansız. Eşim o gün beşiğine koydu saat tam 9 da. Dedim uyumaz. Çocuk bi uyudu uyuyuş o uyuyuş gece uykusuna 7 de yatmaya başladı ve uyku düzeni oluştu resmen3 aya kadar da gündüz güzel uyurdu ama gece beni istiyordu kucağımı.
Ay abla valla zor öyle de biri bari uyuyan çocuk olsaymış. Annelik zor çok zor3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardıayak bileklerim çıtlar benim onun sesine uyanırlardı hayatım al kuçağına küt ahada gitti olmadı
Gecede malum sürekli emmeye kalkardılar
Artık yatağada koyamazdım uyanır diye oturarak kafam hep önüme düşer uyur boynum ağrırdı yanıma yatırsam tedirginlikten uyuyamazdım bari sabah uyuyayım desem 5 te ayakta olurlardı emdikleri için eşiminde elinden bir şey gelmezdi
İnşallah inşallahhatırlıyorum senin adına çok üzülmüştüm gece dr falan gitmiştiniz
Umarım herşey yolunda gider bu sene tadını çıkarın
Evet ben bebekken akıllıymışımSeda senin bebişinden başka duran bebiş yok topiğde maşallah subanallah canım çok şanlısın
Valla hala derim eşime sende bişey varHepsini okuyorum 3 aylık benmkide ay ne güzelmiş öyle koy beşiğine kendi kendine uyusun maşallah
Mesaj tekrarıHepsini okuyorum 3 aylık benmkide ay ne güzelmiş öyle koy beşiğine kendi kendine uyusun maşallah
Bizde işte 3.ayda yaptık ancakBen uyku düzenini hemen yaptım 1 aylıktı 7de uyuturdum uyanırdı tabi ama yatak odasından çıkarmazdım her uyandıgında emzirir geri uyuturdum. Ama işte 3 4 aylıkken bile gece bi kere uyanan cocuk suan 10 kere kalkıyo anlamadıgım bi sekilde
Hiç kaçmasın. Ciddiyim doğurmasam ben doğurmaz çocuk bakmazdım. Yani anne olunca üstesinden geliniyor bi şekildeGrubu okudukça çocuk yapasım içime kaçıyor yahu
günden güne değişiyor galibaMaalesef. Normalde de aşırı hareketli. Bugün daha garipti kaç kez düştü kafasını çarptı ağlıyor susuyor yine devam. Dur yapma demekten yoruldum seslenmiyorum daha beter yapıyor. Her şeye ama her şeye ağladı gün boyu. Normalde ağlak bi çocuk değil ağlasa bile kanar hemen başka bir şeye falan susardı. Ama yok bugün çok çok garipti
Yanlız önce çocukluğuna inelim akılımıydın uslumu ona göre yapGrubu okudukça çocuk yapasım içime kaçıyor yahu
Bi ara izlediklerinden diye düsündüm ki tableti hic izlemeyince düzelmisti bi kere felan kalkıyodu ama suanda da izlemiyo eşim işten cıktıgından beri cok cok nadir oda izledigi seyi görüyoruz. Bi haftadır hastaydı hic izlemedi mesela oyun oynadı sadece ama yok anlamıyorum. Hala bekliyorum şampuan kafamdaBizde işte 3.ayda yaptık ancakama önceki aylarda da hiç ışığı açmaz odadan çıkarmazdım ama omuz isterdi orda uyumak. Valla ben nazara çok inanırım nazardan bile olmuş olabilir. Oda da korktuğu bişey olabilir mi gölgesinden falan acaba ya da seni mi istiyor yanında.
Evet öyle. Çocuklar değişik yaa. Mesela 1 gün önce saymayı bilmiyorken karıştırıyorken 1 gün sonra öğrenebiliyor. Ben çok şaşırıyorum çocuklaragünden güne değişiyor galiba
Ben cok akıllıymısım ama eşim evlerden ırakYanlız önce çocukluğuna inelim akılımıydın uslumu ona göre yap
Topiğcek Yapma ehliyeti vereceğiz
Bende inseydim keşkeYanlız önce çocukluğuna inelim akılımıydın uslumu ona göre yap
Vardır içinde yaşadığı bir şey de işte ne acaba onu anlamak zor. Tüh kötü olmuş vallaBi ara izlediklerinden diye düsündüm ki tableti hic izlemeyince düzelmisti bi kere felan kalkıyodu ama suanda da izlemiyo eşim işten cıktıgından beri cok cok nadir oda izledigi seyi görüyoruz. Bi haftadır hastaydı hic izlemedi mesela oyun oynadı sadece ama yok anlamıyorum. Hala bekliyorum şampuan kafamda
Aşırı akilliymişim ama çok anneciymişim, annemi görmediğim an yirtinircasina ağlarmısım. Te bebekken kendi başımı mi yaktım şimdi benYanlız önce çocukluğuna inelim akılımıydın uslumu ona göre yap
Acaba ne valla keske çözebilsem ya bıktım çünküVardır içinde yaşadığı bir şey de işte ne acaba onu anlamak zor. Tüh kötü olmuş valla
Haftaya 3 aylık olacak deneyeyimValla hala derim eşime sende bişey varçünkü akşamları belli bir saatten sonra uyumaz kucağımda uyumak isterdi koyunca uyanırdı. Tam 3.ayinda doktorun demesiyle eşim koydu uyudu yani o kadar imkansız demiştim. Eşimde ben işi biliyorum diye havalanıyor kaç çocuk baktıysa
O zaman çocuğumla 1 gün vakit geçiren biri bide şimdi 1 gün geçirse inanmaz bu çocuk o değil deruyanırdı beşiğinde kendi kendine oyalanırdı falan. Her çocuk farklı işte ya. Yeğenlerim var asla uyumaz uykuyu sevmezlerdi. Ben hamileyken çok dua ettim onlardan gördüm korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?