Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu aralar iyi değilim..
Maddi manevi çok yorgunum..
Enerjim bitmiş gibi hissediyorum..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Zaruri olanları yapıyorum sadece..
Dün güzelce dinlendim hiç bir iş yapmadım..
Yattım uyudum kalktım..
Bu hafta her anlamda bereketli geçsin istiyorum, kendime iyi gelecek yine benim biliyorum...

Sabah namazı sonrası bu hafta uyumamaya niyet ediyorum şuan yatıyor olsam da uyumadım
Buraya yazayım ilham olsun diye geldim
Mutfağımı biraz dağınık bıraktım dün ilk ordan başlıcam
Çamaşır m. Çalıştırmaya hazır hale getirmiştim onu da çalıştırırım gidene kadar biter inşallah
Oğlum uyanmak üzere önce onun sabah bakımını yapayım giydireyim kahvaltısını da yaptırayım

Hadi Bismillah

Rabbim tez vakitte maddi manevi bolluk ferahlık versin. Afiyetle kolaylıkla geçsin bu günlerin gönülüm

Rabbim ferahlık versin canım

Ben de aynıyım canım Rabbim ferahlık versin hepimize

Sabah max 1 saatlik bir işim vardı kızımı ananesine bıraktım onu götüremezdim hem yürücem hem hava soğuk. Güzellikle anlattım açıkladım hemen gelcem vs. Yok ağlıyor bende gelcem. En az 10 dk anlattım ya olmayacağını, sonra onla başka yere gideceğimizi falan. En son sinirlendim böyle yaparsan akşam da gitmicez bak diye bu sefer daha çok ağladı.

Ay sabah sabah şimdi de içime dert oldu ağlattım diye

Allahım ferahlık versin inşallah gönülcüm

Canım ya dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları , yalnız değilsin yani. Allahım İnşirah ferahlığı versin kalbine canım

Canım ağladı diye dediğini yapsaydın bu defa her seferinde ağlardı istediğini yaptırmak için. Ben de çok üzülüyorum sonradan ama bazen başka türlü dinlemiyorlar sözümüzü.

Allah yardımcın olsun canım. Gönlüne ferahlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…