- 30 Ocak 2015
- 18.286
- 17.493
- 298
- 29
Bence iyi fiikir gitme eşinle ikisi gitsinŞükür valla uyudu da. Aaa neden öyle yaptı ki. Ahsende bana çok düşkün yaa bırakamıyorum hiç bir yere. Ahahaah bencede annen düşünsünbizde 2 hafta sonra seminer var oraya gitcez hem de tatil dedik. Ama ahsenle bugün diyorum ben gelmesem mi ki
O yorgunluktab sonra gelen boşluk hissiŞuan ben öyleyim oğlan uyumadı uyutayim derken akla karayı seçtim şimdi bir köşede sessiz sedasız oturuyorum
Ah ah benim kızımda 1 yaşına kadar o kadar akıllı uslu ağlamazdı bile. Bebekken bile ağlamazdı uykusu falan maşallahı vardıSeda senin bebişinden başka duran bebiş yok topiğde maşallah subanallah canım çok şanlısın
Adam kafayı yer alışkın olmayıncaBence iyi fiikir gitme eşinle ikisi gitsin
Daim olsunAh ah benim kızımda 1 yaşına kadar o kadar akıllı uslu ağlamazdı bile. Bebekken bile ağlamazdı uykusu falan maşallahı vardı1 den sonra kudurdu
Aşı olduğu zaman huysuz olmazmıydı şekerciğimAh ah benim kızımda 1 yaşına kadar o kadar akıllı uslu ağlamazdı bile. Bebekken bile ağlamazdı uykusu falan maşallahı vardı1 den sonra kudurdu
Olamadı ablamDaim olsun
Hiç hiç. Ne ateşi çıkardı ne huysuz olurdu. Aşı yapılırken sadece 5 saniye bi ağlarsa ağlardı bu kadarAşı olduğu zaman huysuz olmazmıydı şekerciğim
Bunların o modellerinden varmıydı bize denk gelmedi bacımsuHiç hiç. Ne ateşi çıkardı ne huysuz olurdu. Aşı yapılırken sadece 5 saniye bi ağlarsa ağlardı bu kadar
Oda onun sorunu sweetAdam kafayı yer alışkın olmayınca
Benim iki oğlumda 6 aylık olana kadar mükemmel bebektiler. Hele arda uyanırdı öglen uykusundan ne uyandığını bilirdim ne agladıgını gördüm onun hakkını yemeyim arda hic aglayan bi bebek degildi. Ben kundak yapardım ardayı yataga koyardım cıkardım odadan o kendi kendine uyurdu. Mete de öyle kundak yapar emziğini verir çıkardım uyurdu ikisinide ayagımda hic sallamadım. Ama mete cok aglak bi cocuk oldu 6 aydan sonra gece hala uyanıyo 4 yaşına girecek martta sütten kestim 17 aylıkken gece cok uyanıyo diye hala uyanıyoAşı olduğu zaman huysuz olmazmıydı şekerciğim
Ay valla ben diyorum nazar değdi böyle bi çocuk sonradan böyle oluncaBunların o modellerinden varmıydı bize denk gelmedi bacımsu
Benim ki emmedi beni. Mama içiyordu geceleri mamaya bile zorla kaldırırdım. Uykusu falan 10 numara 5 yıldız dakika sekmezdi. Geçmiş zaman ya anlatıyorum artık önceden soranlara belli olmuyor işte uyuyor uyumuyor derdimValla iki kızım oğluma göre daha usuluydu ama yinede saçımı toplamaya vakkit yoktu
Benmkilerin gündüz uyuku yoktu gece de sürekli emziriyordum salyam nerde ben nerdeyim bilmiyoyordum
Ucu yine bana dokunur onun yawOda onun sorunu sweetsen düşüneceksen niye ikisini gönderceksin
Benim iki oğlumda 6 aylık olana kadar mükemmel bebektiler. Hele arda uyanırdı öglen uykusundan ne uyandığını bilirdim ne agladıgını gördüm onun hakkını yemeyim arda hic aglayan bi bebek degildi. Ben kundak yapardım ardayı yataga koyardım cıkardım odadan o kendi kendine uyurdu. Mete de öyle kundak yapar emziğini verir çıkardım uyurdu ikisinide ayagımda hic sallamadım. Ama mete cok aglak bi cocuk oldu 6 aydan sonra gece hala uyanıyo 4 yaşına girecek martta sütten kestim 17 aylıkken gece cok uyanıyo diye hala uyanıyo
3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardıBenim ki emmedi beni. Mama içiyordu geceleri mamaya bile zorla kaldırırdım. Uykusu falan 10 numara 5 yıldız dakika sekmezdi. Geçmiş zaman ya anlatıyorum artık önceden soranlara belli olmuyor işte uyuyor uyumuyor derdim
Valla öyle de zor efserim uykusuzluk zor. Bilmiyorum ben uyumayan çocuk olsa napardım diyorum. Allah dağına göre kar veriyor bence erken çökerdim ben
hatırlıyorum senin adına çok üzülmüştüm gece dr falan gitmiştinizEfser geçen senede gitmiştik seminere afyonda otele hatırlıyor musun abla sen keyfine bak demiştin suya ayağımı değemeden gelmiştik Ahsen domuz gribi olmuştu bu sene yine gitcez aynı yere, diyorum Ahsene hasta olmak yok dikkat et kendine. Anne ben niye hasta oldum dio ağlamaklı
Hepsini okuyorum 3 aylık benmkide ay ne güzelmiş öyle koy beşiğine kendi kendine uyusun maşallahUcu yine bana dokunur onun yaw
Bende öyle hiç ayağımda sallamadım ahseni. İlk 3 ay kucakta uyumak istiyordu sürekli. Bide gece 11-12 de uyuyordu. Doktor dedi ki 3.ay kontrolünde 9 da uyumuş olmalı. Dedim imkansız. Eşim o gün beşiğine koydu saat tam 9 da. Dedim uyumaz. Çocuk bi uyudu uyuyuş o uyuyuş gece uykusuna 7 de yatmaya başladı ve uyku düzeni oluştu resmen3 aya kadar da gündüz güzel uyurdu ama gece beni istiyordu kucağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?