• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ucu yine bana dokunur onun yaw😂😂😂

Bende öyle hiç ayağımda sallamadım ahseni. İlk 3 ay kucakta uyumak istiyordu sürekli. Bide gece 11-12 de uyuyordu. Doktor dedi ki 3.ay kontrolünde 9 da uyumuş olmalı. Dedim imkansız. Eşim o gün beşiğine koydu saat tam 9 da. Dedim uyumaz. Çocuk bi uyudu uyuyuş o uyuyuş gece uykusuna 7 de yatmaya başladı ve uyku düzeni oluştu resmen 😂 3 aya kadar da gündüz güzel uyurdu ama gece beni istiyordu kucağımı.
Ben uyku düzenini hemen yaptım 1 aylıktı 7de uyuturdum uyanırdı tabi ama yatak odasından çıkarmazdım her uyandıgında emzirir geri uyuturdum. Ama işte 3 4 aylıkken bile gece bi kere uyanan cocuk suan 10 kere kalkıyo anlamadıgım bi sekilde

3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardı 👀ayak bileklerim çıtlar benim onun sesine uyanırlardı hayatım al kuçağına küt ahada gitti olmadı 😢
Gecede malum sürekli emmeye kalkardılar
Artık yatağada koyamazdım uyanır diye oturarak kafam hep önüme düşer uyur boynum ağrırdı yanıma yatırsam tedirginlikten uyuyamazdım bari sabah uyuyayım desem 5 te ayakta olurlardı emdikleri için eşiminde elinden bir şey gelmezdi🙁
Ay abla valla zor öyle de biri bari uyuyan çocuk olsaymış. Annelik zor çok zor 🥹

Hepsini okuyorum 3 aylık benmkide ay ne güzelmiş öyle koy beşiğine kendi kendine uyusun maşallah
Valla hala derim eşime sende bişey var 🤭 çünkü akşamları belli bir saatten sonra uyumaz kucağımda uyumak isterdi koyunca uyanırdı. Tam 3.ayinda doktorun demesiyle eşim koydu uyudu 😂 yani o kadar imkansız demiştim. Eşimde ben işi biliyorum diye havalanıyor kaç çocuk baktıysa 😂

O zaman çocuğumla 1 gün vakit geçiren biri bide şimdi 1 gün geçirse inanmaz bu çocuk o değil der🤭 uyanırdı beşiğinde kendi kendine oyalanırdı falan. Her çocuk farklı işte ya. Yeğenlerim var asla uyumaz uykuyu sevmezlerdi. Ben hamileyken çok dua ettim onlardan gördüm korktum 😂

Kırk yılın başı akşam banyoya girdim sacım o kadar yaglanmıştı ki. Normalde uyutunca bu saatte asla uyanmaz ne zaman ki ben gede yataga girerim o zaman uyanmaya baslar. Sansa esimde dısarı cıkmıstı yok kafam şampuanlı yanında bekliyorım ben cıktıkca uyanıyo inşallah bitlenmem

Ben uyku düzenini hemen yaptım 1 aylıktı 7de uyuturdum uyanırdı tabi ama yatak odasından çıkarmazdım her uyandıgında emzirir geri uyuturdum. Ama işte 3 4 aylıkken bile gece bi kere uyanan cocuk suan 10 kere kalkıyo anlamadıgım bi sekilde
Bizde işte 3.ayda yaptık ancak 🤭 ama önceki aylarda da hiç ışığı açmaz odadan çıkarmazdım ama omuz isterdi orda uyumak. Valla ben nazara çok inanırım nazardan bile olmuş olabilir. Oda da korktuğu bişey olabilir mi gölgesinden falan acaba ya da seni mi istiyor yanında.

Maalesef. Normalde de aşırı hareketli. Bugün daha garipti kaç kez düştü kafasını çarptı ağlıyor susuyor yine devam. Dur yapma demekten yoruldum seslenmiyorum daha beter yapıyor. Her şeye ama her şeye ağladı gün boyu. Normalde ağlak bi çocuk değil ağlasa bile kanar hemen başka bir şeye falan susardı. Ama yok bugün çok çok garipti
günden güne değişiyor galiba

Bizde işte 3.ayda yaptık ancak 🤭 ama önceki aylarda da hiç ışığı açmaz odadan çıkarmazdım ama omuz isterdi orda uyumak. Valla ben nazara çok inanırım nazardan bile olmuş olabilir. Oda da korktuğu bişey olabilir mi gölgesinden falan acaba ya da seni mi istiyor yanında.
Bi ara izlediklerinden diye düsündüm ki tableti hic izlemeyince düzelmisti bi kere felan kalkıyodu ama suanda da izlemiyo eşim işten cıktıgından beri cok cok nadir oda izledigi seyi görüyoruz. Bi haftadır hastaydı hic izlemedi mesela oyun oynadı sadece ama yok anlamıyorum. Hala bekliyorum şampuan kafamda

günden güne değişiyor galiba
Evet öyle. Çocuklar değişik yaa. Mesela 1 gün önce saymayı bilmiyorken karıştırıyorken 1 gün sonra öğrenebiliyor. Ben çok şaşırıyorum çocuklara 🥹 huyları da öyle sendromlar falan. 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz bence biz

Bi ara izlediklerinden diye düsündüm ki tableti hic izlemeyince düzelmisti bi kere felan kalkıyodu ama suanda da izlemiyo eşim işten cıktıgından beri cok cok nadir oda izledigi seyi görüyoruz. Bi haftadır hastaydı hic izlemedi mesela oyun oynadı sadece ama yok anlamıyorum. Hala bekliyorum şampuan kafamda
Vardır içinde yaşadığı bir şey de işte ne acaba onu anlamak zor. Tüh kötü olmuş valla

Valla hala derim eşime sende bişey var 🤭 çünkü akşamları belli bir saatten sonra uyumaz kucağımda uyumak isterdi koyunca uyanırdı. Tam 3.ayinda doktorun demesiyle eşim koydu uyudu 😂 yani o kadar imkansız demiştim. Eşimde ben işi biliyorum diye havalanıyor kaç çocuk baktıysa 😂

O zaman çocuğumla 1 gün vakit geçiren biri bide şimdi 1 gün geçirse inanmaz bu çocuk o değil der🤭 uyanırdı beşiğinde kendi kendine oyalanırdı falan. Her çocuk farklı işte ya. Yeğenlerim var asla uyumaz uykuyu sevmezlerdi. Ben hamileyken çok dua ettim onlardan gördüm korktum 😂
Haftaya 3 aylık olacak deneyeyim
birde oluyormuş ..😀

Back