• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şükür valla uyudu da. Aaa neden öyle yaptı ki. Ahsende bana çok düşkün yaa bırakamıyorum hiç bir yere. Ahahaah bencede annen düşünsün😂😂 bizde 2 hafta sonra seminer var oraya gitcez hem de tatil dedik. Ama ahsenle 🥴 bugün diyorum ben gelmesem mi ki😂😂
Bence iyi fiikir gitme eşinle ikisi gitsin 😂

Kahvaltıdan sonra az biraz evin ucundan tuttum
wc lavabo temizledim
Salon mutfak banyo ve girişin yerlerini elimle sildim
Girişteki kilimi silkeledim
Yemek masasının örtüsünü değiştirdim
Hızlıca bi toz aldım görünen yerleri
Camları açtım evi havalandırdım
Kayınvalidemler geldi çay içtik
Onlar gidince yemek faslı derle topla vs.

✅️Mutfak toplu

Seda senin bebişinden başka duran bebiş yok topiğde maşallah subanallah canım çok şanlısın 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Ah ah benim kızımda 1 yaşına kadar o kadar akıllı uslu ağlamazdı bile. Bebekken bile ağlamazdı uykusu falan maşallahı vardı 😂😂 1 den sonra kudurdu 😂😂

Adam kafayı yer alışkın olmayınca 😂😂😂
Oda onun sorunu sweet😂 sen düşüneceksen niye ikisini gönderceksin
Aşı olduğu zaman huysuz olmazmıydı şekerciğim
Benim iki oğlumda 6 aylık olana kadar mükemmel bebektiler. Hele arda uyanırdı öglen uykusundan ne uyandığını bilirdim ne agladıgını gördüm onun hakkını yemeyim arda hic aglayan bi bebek degildi. Ben kundak yapardım ardayı yataga koyardım cıkardım odadan o kendi kendine uyurdu. Mete de öyle kundak yapar emziğini verir çıkardım uyurdu ikisinide ayagımda hic sallamadım. Ama mete cok aglak bi cocuk oldu 6 aydan sonra gece hala uyanıyo 4 yaşına girecek martta sütten kestim 17 aylıkken gece cok uyanıyo diye hala uyanıyo

Bunların o modellerinden varmıydı bize denk gelmedi bacımsu :işsiz:
Ay valla ben diyorum nazar değdi böyle bi çocuk sonradan böyle olunca 🤭 herkes derdi ne kadar akıllı şöyle böyle. Bi anda değişti 1 yaştan sonra. Çok rahattım valla ne yalan söyleyim 1 yaşına kadar bana zorluğu olmadı hiç

Valla iki kızım oğluma göre daha usuluydu ama yinede saçımı toplamaya vakkit yoktu
Benmkilerin gündüz uyuku yoktu gece de sürekli emziriyordum salyam nerde ben nerdeyim bilmiyoyordum 😔
Benim ki emmedi beni. Mama içiyordu geceleri mamaya bile zorla kaldırırdım. Uykusu falan 10 numara 5 yıldız dakika sekmezdi. Geçmiş zaman ya anlatıyorum artık önceden soranlara belli olmuyor işte uyuyor uyumuyor derdim 😂😂😂

Valla öyle de zor efserim uykusuzluk zor. Bilmiyorum ben uyumayan çocuk olsa napardım diyorum. Allah dağına göre kar veriyor bence erken çökerdim ben 🙈

Oda onun sorunu sweet😂 sen düşüneceksen niye ikisini gönderceksin

Benim iki oğlumda 6 aylık olana kadar mükemmel bebektiler. Hele arda uyanırdı öglen uykusundan ne uyandığını bilirdim ne agladıgını gördüm onun hakkını yemeyim arda hic aglayan bi bebek degildi. Ben kundak yapardım ardayı yataga koyardım cıkardım odadan o kendi kendine uyurdu. Mete de öyle kundak yapar emziğini verir çıkardım uyurdu ikisinide ayagımda hic sallamadım. Ama mete cok aglak bi cocuk oldu 6 aydan sonra gece hala uyanıyo 4 yaşına girecek martta sütten kestim 17 aylıkken gece cok uyanıyo diye hala uyanıyo
Ucu yine bana dokunur onun yaw😂😂😂

Bende öyle hiç ayağımda sallamadım ahseni. İlk 3 ay kucakta uyumak istiyordu sürekli. Bide gece 11-12 de uyuyordu. Doktor dedi ki 3.ay kontrolünde 9 da uyumuş olmalı. Dedim imkansız. Eşim o gün beşiğine koydu saat tam 9 da. Dedim uyumaz. Çocuk bi uyudu uyuyuş o uyuyuş gece uykusuna 7 de yatmaya başladı ve uyku düzeni oluştu resmen 😂 3 aya kadar da gündüz güzel uyurdu ama gece beni istiyordu kucağımı.

Efser Efser geçen senede gitmiştik seminere afyonda otele hatırlıyor musun abla sen keyfine bak demiştin suya ayağımı değemeden gelmiştik Ahsen domuz gribi olmuştu 🤦🏼‍♀️ bu sene yine gitcez aynı yere, diyorum Ahsene hasta olmak yok dikkat et kendine. Anne ben niye hasta oldum dio ağlamaklı 😂😂😂😂

Benim ki emmedi beni. Mama içiyordu geceleri mamaya bile zorla kaldırırdım. Uykusu falan 10 numara 5 yıldız dakika sekmezdi. Geçmiş zaman ya anlatıyorum artık önceden soranlara belli olmuyor işte uyuyor uyumuyor derdim 😂😂😂

Valla öyle de zor efserim uykusuzluk zor. Bilmiyorum ben uyumayan çocuk olsa napardım diyorum. Allah dağına göre kar veriyor bence erken çökerdim ben 🙈
3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardı 👀ayak bileklerim çıtlar benim onun sesine uyanırlardı hayatım al kuçağına küt ahada gitti olmadı 😢
Gecede malum sürekli emmeye kalkardılar
Artık yatağada koyamazdım uyanır diye oturarak kafam hep önüme düşer uyur boynum ağrırdı yanıma yatırsam tedirginlikten uyuyamazdım bari sabah uyuyayım desem 5 te ayakta olurlardı emdikleri için eşiminde elinden bir şey gelmezdi🙁

Efser Efser geçen senede gitmiştik seminere afyonda otele hatırlıyor musun abla sen keyfine bak demiştin suya ayağımı değemeden gelmiştik Ahsen domuz gribi olmuştu 🤦🏼‍♀️ bu sene yine gitcez aynı yere, diyorum Ahsene hasta olmak yok dikkat et kendine. Anne ben niye hasta oldum dio ağlamaklı 😂😂😂😂
hatırlıyorum senin adına çok üzülmüştüm gece dr falan gitmiştiniz 🙁
Umarım herşey yolunda gider bu sene tadını çıkarın 🧿

Ucu yine bana dokunur onun yaw😂😂😂

Bende öyle hiç ayağımda sallamadım ahseni. İlk 3 ay kucakta uyumak istiyordu sürekli. Bide gece 11-12 de uyuyordu. Doktor dedi ki 3.ay kontrolünde 9 da uyumuş olmalı. Dedim imkansız. Eşim o gün beşiğine koydu saat tam 9 da. Dedim uyumaz. Çocuk bi uyudu uyuyuş o uyuyuş gece uykusuna 7 de yatmaya başladı ve uyku düzeni oluştu resmen 😂 3 aya kadar da gündüz güzel uyurdu ama gece beni istiyordu kucağımı.
Hepsini okuyorum 3 aylık benmkide ay ne güzelmiş öyle koy beşiğine kendi kendine uyusun maşallah

Back