• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Pedagog a falan mı gitseniz acaba yardımcı olur mu bilemedim hani 1 2 kere kalksa neyse de sürekli kalkması senin için zor
Bebekliginden beri böyle iste dedim ya 6 aydan sonra hic düzelmedi 17 aylıktı memeden kestim dedim düzelir yok yine düzelmedi. O zamandan beri sürekli kalkıyo sürekli yani kalkıp bisey yaptıgıda yok sadece anne gidiyorum kafasını geri koyuyo yanıma yatırmadım beraber uyumadık kokuma alıştı desem hic birini yapmadım

Bebekliginden beri böyle iste dedim ya 6 aydan sonra hic düzelmedi 17 aylıktı memeden kestim dedim düzelir yok yine düzelmedi. O zamandan beri sürekli kalkıyo sürekli yani kalkıp bisey yaptıgıda yok sadece anne gidiyorum kafasını geri koyuyo yanıma yatırmadım beraber uyumadık kokuma alıştı desem hic birini yapmadım
Doğru ya 6 aydan sonra oldu demiştin. O zaman alışkanlık huy gibi bişey olmuş yaw🙊

Hangi cocuk anneci degil bosver yemesi uykusu düzgün olduktan sonra gerisi önemli degil 😂
Az da akıllı olsun yaw😂😂😂

Ben hep akıllı bi kızım olsun derdim. Eşim diyor ki eksik dua ettin sen akıllı uslu demedin zeka fışkırıyor çocuktan ama uslu kısmı yok diyor 😂😂😂

Kitap okuyucular geliyor musunuz🫣
Ben biraz kitap okuyacağım bitki çayı demledim onu içip uykuya, mutfak ve ev toplu🥰
Hayırlı geceler herkese 💖
1000002016.jpg

Doğru ya 6 aydan sonra oldu demiştin. O zaman alışkanlık huy gibi bişey olmuş yaw🙊
Huyuna tükürüyüm alttakiler de bu saatte tak tak bisey çakıyolar belkide ona uyandı sinirimden duvarları yumruklamak istiyorum
Az da akıllı olsun yaw😂😂😂

Ben hep akıllı bi kızım olsun derdim. Eşim diyor ki eksik dua ettin sen akıllı uslu demedin zeka fışkırıyor çocuktan ama uslu kısmı yok diyor 😂😂😂
Evet eksik etmişssin neyse buna şükür 😂
Kitap okuyucular geliyor musunuz🫣
Ben biraz kitap okuyacağım bitki çayı demledim onu içip uykuya, mutfak ve ev toplu🥰
Hayırlı geceler herkese 💖
Ben bitlenmeden bi duşumu alsaydım😂

Huyuna tükürüyüm alttakiler de bu saatte tak tak bisey çakıyolar belkide ona uyandı sinirimden duvarları yumruklamak istiyorum

Evet eksik etmişssin neyse buna şükür 😂

Ben bitlenmeden bi duşumu alsaydım😂
Belkide sese uyandı. Millet de bi alem gece gece ne çakıyolarsa

3 nümde gündüz uyukuları yoktu 1 saat uyutmakla uğraşırdım gün biterdi yatağına koyup arkamı döndüğüm an yatağın içinde oturmuş bana bakarlardı 👀ayak bileklerim çıtlar benim onun sesine uyanırlardı hayatım al kuçağına küt ahada gitti olmadı 😢
Gecede malum sürekli emmeye kalkardılar
Artık yatağada koyamazdım uyanır diye oturarak kafam hep önüme düşer uyur boynum ağrırdı yanıma yatırsam tedirginlikten uyuyamazdım bari sabah uyuyayım desem 5 te ayakta olurlardı emdikleri için eşiminde elinden bir şey gelmezdi🙁
Ona rağmen iyi 3 tane doğurmuşun :))

Ay bilsem öyle bişeyin iie yarayacağını inan tuz ruhu bile serpertim 🤣
Daha öncede yazdım annemgil kendi aralarında konuşurken duyardık bu hurafeyi
Çocuk aklı bizde gider misafirlerin ayakabılarına seperdik
Kadınları şeytan dürtülmüş gibi kalkarladı (bence tuzdan da değildirde)bizde göz göze bakar ağzımızı kapatıp kıs kıs gülerdik 🤣🤣🤣🤣🤣
Büyünce anlatmıştık anneme sizin gözünüz kör olmaya hemi ya kadın fark eder demedinizmi
Yanı bizde avuçla koymadık demiştik 🤣🤣🤣🤣

Back