Bu sözün üstüne sıcak bir çay içilirAmaan guzum bizi kimse düşünmez biz kendimizi düşünüp güldürücez.
Kimse için de kendimizi üzmeyip fazla değer vermeyecez.
Bonus sayesinde çok uzun sürmediBu beni duygusallastirdi sabah sabah
Devran dönmüş ayılığı öküzlüğü bizden görmüşler
Bence alışık değil bayram değil seyran değil ne olduki şimdi durduk yere iyi sahatler olsun diye bir düşündüDevran dönmüş ayılığı öküzlüğü bizden görmüşler
Bende dün baktım fil tarihini görünüyorSsero ilknurrr22 nerelerdesiniz?
Dün geçmişe bakayım ne zaman yazmışlar dedim hatırlayamadım. Mesajlar yok taaa 2017,2021,2022 mesajları çıkıyor. Negonun jesin falan da öyle. Nasıl bakım yapıldıysa mesajlar gitmiş
Ahahahah valla hiç iz bırakmamışBende dün baktım fil tarihini görünüyor
Senin maviden kullanmışlar izi kalmamış
Aaaa sıfırlanmış mesajlar hiç bir mesajım kalmamış ya bakım öncesindenSsero ilknurrr22 nerelerdesiniz?
Dün geçmişe bakayım ne zaman yazmışlar dedim hatırlayamadım. Mesajlar yok taaa 2017,2021,2022 mesajları çıkıyor. Negonun jesin falan da öyle. Nasıl bakım yapıldıysa mesajlar gitmiş
Burdayımm dün sabah girmeye çalıştım girmedi. Sitede bakım varmıs. Aksama kadarda dısardaydık eve geldik yorulmusuz hepimiz cocukları oyun alanına götürmüstük onlardan cok ben eglendimSsero ilknurrr22 nerelerdesiniz?
Aaaa sıfırlanmış mesajlar hiç bir mesajım kalmamış ya bakım öncesinden
Ohhh ne güzel vallaBurdayımm dün sabah girmeye çalıştım girmedi. Sitede bakım varmıs. Aksama kadarda dısardaydık eve geldik yorulmusuz hepimiz cocukları oyun alanına götürmüstük onlardan cok ben eglendim
12 bin küsür değil miydi mesajın kaçtı ki?Aaaa sıfırlanmış mesajlar hiç bir mesajım kalmamış ya bakım öncesinden
Yok yok şu profilden mesajlara bakıyoruz ya orda gözükmüyor. Mesela konunun üstündeki üç noktadan negoya bak ta 2022 deki mesajı var sonrası yok. Püü o da yokmuş12 bin küsür değil miydi mesajın kaçtı ki?