Düzenli Evimiz & Hayatımız

üzerimde feci bir halsizlik var, canım hiç iş istemiyor, sular kesikti bütüm gün, dolaptan sarma çıkardım pişirdim, çorba var, kocişim ekmek alıp gelsin yiyelim yeterli valla bugün için.

🕸Depresyona giriyorum galiba.

Serocum sen depresyonda değilsin canım benim depresyona da girmiyosun.

Sen büyük bir imtihandan geçiyorsun yas sürecinin evrelerini yaşıyorsun canından can gitti başka söze gerek yok.

Arada daha kötü olman zaten en normali.
Kendine yüklenme daha kötü olucam deme hiç

İyi akşamlar hanımlar, eve geldim yarım saat önce
Kedilerin kumlarını temizledim
Kum olan yerleri süpürdüm
Mutfağı toparladım
Kahve köşesine blender almıştık büyük tezgahın üzerinde duruyordu onu yerleştirdim
Sleepy ile dolapların yüzünü sildim
Bi tarhana çorbası yapacağım şimdi, dün nette bi tarif görmüştüm yoğurtlu yapıyorlardı yapmıştım eşim beğenmedi. Bugün normalini yapayım bari
Sonra bi duş alırım
Eşim biraz geç gelecek bugün
Makineye çamaşır atacağım
Sonra bir dizi açıp boş boş oturmak istiyorum
Hasta olacağım ama olamadım da hastayla sağlıklı arasında savaş veriyor bedenim kim kazanacak bilmiyorum. Hasta olsam yarın evde dinlenirim olmayınca işe gidiyorum mecbur yoruyor

Kıyamam içinden geçenleri yaz kalmasın içinde. 18 ay diye konuşmuştuk ta ömrümüz varsa görür tekrar konuşuruz inşallah
18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.

Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense

İyi akşamlar herkese
İşyerinde yeni biri başladı onu işi devretmeye hazırlıyorum
Gün içinde robot süpürge çalışıyor sağ olsun
2 gündür akşam misafirliğe gittik evds değildim.
Bugün eve gelince yemek hazırladım.
Bulaşık m.çalıştırmayı unutmuşum onu çalıştırdım
Makineye çamaşır atacağım.
Odalar biraz dağıldı, gezir toparlarım. Sonra dinlenme faslı

18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.

Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense

18 aydan sonra kayıpların acısının hafiflediği konusunda konuşmuştuk ben bi yazı okudum bununla ilgili ve kendi sürecimde doğruladım.

18 aydan sonra kayıpların acısının hafiflediği konusunda konuşmuştuk ben bi yazı okudum bununla ilgili ve kendi sürecimde doğruladım.
Ya bak bunu hatırlayamadım inşallah dediğin gibidir yarıladım o halde
Ayrıca değişiklik seviyorsan sık sık yap sero Allah gönlüne göre versin
Dönder ağdar hep aynı şeyler oluyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…