selam hanımlar
herkese güzel bir gün diliyorum, ben artık baya yoğunum bakamıyorum kusura bakmayın dün akşam da geç gittim eve.
yemek var diye rahattım.
wc temizlik
zor olan kedimin akşam -sabah kum, mama, su düzeni. alerjisi olduğu için , az yediği için de benimki gerçekten küçük cocuk gıbı oluyor
çöpler,
bulaşık makinası boşalt-doldur
buarada ben her akşam ya da ara akşamlarda, kalan yemek varsa onları bazen kendimiz için ama genelde babam için ayırıyıp, ust kısıma atıyorum sonra babama goturuyorum hem ısraf olmuyor hem de aniden gidecek olsam yemegım oluyor ona goturmek ıcın
bugün balık yapar eşim, ben salata, corba yetmezse corba artık.
ama toz almam lazım, bir de camasır katlamam lazım muhakkak.
yarına yemek yapmayacağım, eve gec gıderım onlar kendı yapsın dıye yapmıyorum.
cumartesi hem dınlenecegım, hem utu ve temızlık. detaylı temızlık yapmayacagım bu kez ama tullerı yıkayacagım. camları sılmem detaylı , hava soguk yagıslı, tozunu alır gıbı temızlerım artık. planım boyle yani
pazar da zaten annemlere gıdecegız annem hem mantı yapacak hem kardesımın dogum gunu.
pazartesı oglen hem eskı ofısıme gıdecegım, hem de burdaki arkadasımızla kirpik kontrol ve cay-kahve gıbı planladık. bu ay cıdden yılı bıtırırken kısısel bakımlar ve arkadas gorusmelerı yapabıldım cok uzunca aylar fırsatım olmayan seylerdı her ıkısı de.
ıslere daha da asılacagım, cunku yılbasından önce bır promosyon verdiler, devamının gelmesı ıcın daha da asılacagım enazından bunu yılda bır kez yaparlar dıye dusunuyorum bu sekılde olursa. ee zam zamanı da geldı, zaten asgarı zam oranı cok dusuk, patronlar altında zam verıyor bıze, hatta yıllık zam da olmuyor . daha ıyı asılmak ıstıyorum ıslerıme , 4-5 ay cok agırdan aldım, yenı gorevler aldım bılerek. hayırlısı bakalım, ilk ışığını gordum cok kucuk olsa da, o yuzden ıse daha cok odaklanacagım.
kendınıze cok ıyı bakın, sevgiler