- 1 Aralık 2021
- 12.608
- 42.891
- 34
Sayı görünüyor da ayrıntısına bakınca yok mesajlar profilim açık ya oraya bakabilirsin benimkinde12 bin küsür değil miydi mesajın kaçtı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayı görünüyor da ayrıntısına bakınca yok mesajlar profilim açık ya oraya bakabilirsin benimkinde12 bin küsür değil miydi mesajın kaçtı ki?
EyyyyErenler
Tarihten silmişler bizi :)Ssero ilknurrr22 nerelerdesiniz?
Dün geçmişe bakayım ne zaman yazmışlar dedim hatırlayamadım. Mesajlar yok taaa 2017,2021,2022 mesajları çıkıyor. Negonun jesin falan da öyle. Nasıl bakım yapıldıysa mesajlar gitmiş
sana denediğim bir yöntem söyleyeyim depresyonun için günü planla bunu sürekli yap🕸Depresyona giriyorum galiba.
Neyse çabalayım biraz dedim.
Uyanınca..
Odaları havalandırdım.
Oturma odasının koltuklarını süpürdüm.
Yatağı süpürdüm.
Mutfak, oturma odası, çocuk odası ve antreyi süpürdüm.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Yeni bulaşıkları yerleştirdim. .
Kurutmadaki çamaşırları yatağın üzerğne koydum, filtreyi yıkadım.
Kızıma kahvaltı hazırrladım o sırada annem geldi bize de kahve yaptım içtik.
Abdest alcam namaza hazırlanalım. ..
Kurutmadaki çamaşırları yatağın üzerine koymuş ve bunu yazmış baksana.sana denediğim bir yötem söyleyeyim depresyonun için günü planla bunu sürekli yap
Gece yatmadan sadece düşün sabah kalkınca şunu yapacağım ilk bunu yapacağım kitap okuyacağım bu şey değil ağır ev işlerden bahsetmiyorum en basiti ilk su içeçeğim yüzümü yıkayacağım bakım yapacağım önce kendine değer vererek başla kendin için bir şey yap ondan sonra günlük rütine geç Bunları sıraya koyup yapınca sırada ne var demeye başlıyorsun böyle olunca olmusuz düşünceye dalmıyorsun
Deneyim efser teşekkürler.sana denediğim bir yöntem söyleyeyim depresyonun için günü planla bunu sürekli yap
Gece yatmadan sadece düşün sabah kalkınca şunu yapacağım ilk bunu yapacağım bu şey değil ağır ev işlerden bahsetmiyorum en basiti ilk su içeçeğim yüzümü yıkayacağım bakım yapacağım kitap okumak gibi önce kendine değer vererek başla kendin için bir şey yap ondan sonra günlük rütine geç Bunları sıraya koyup yapınca sırada ne var demeye başlıyorsun böyle olunca olmusuz düşünceye dalmıyorsun
Güldürdün beniB
Kurutmadaki çamaşırları yatağın üzerine koymuş ve bunu yazmış baksana.
Ablasından öğrendi
Aynen öyle Ssero bu şekil planlı olacaksın bacım.
Depresyon yok.
Silkelenip kendimize gelelim.
Cuman mübarek olsun
Herşeyden önce senDeneyim efser teşekkürler.
Sen gül hepGüldürdün beni
Herkes gülsün ya. Hayat üzülmek için çok kısaSen gül hep
sperm durumu benım ıcın hıc soz konusu olmadı, cunku ılk esımde de, sımdıkı esımde de sorun yok . ben erken menopoz ve yumurta sorunu yasayan bırı oldum , en basından berı. yani evlendım ve 7 ay sonra, 26 yasında hortlayan erken menopoz diyeyim.hamile.kalmak için bir başkasının spermini kullanıp hamile kalıyorlar bunun için merkezler var pek çok ülkede yasak dinen de yasak kıbrısta var o merkezler bende kk öğrendim bunu ...çoğu kişi oraya gidiyor uygun doner bulup yerleştirip hamile kalıp bide dua ediyorlar onceden okuyordum çoğu kişi ailesinden saklıyor
Yanı hiç iyi bir şey değil
Iyi geceler hanımlar
Yarin cok yoğun olurum diye geceden yazayım dedim
Aksam yemeği
Yarina karnabahar kızartma
Bulaşık makinasi boşaltma
Çiçekleri susadım
Toz aldim
Camasir katladim
2 tane cicek saksi değiştirdim
Kedinin kum mama düzeni
Sabah erken dus ve kuafor
Ordan ise geçiş
Dönerim size detaylı. Öpüldünüz
selam hanımlar, hayırlı cumalar
bu hafta işten dolayı cok yorucu bır hafta gecırdım ama dun aldıgım kucuk ıkramıye, bana ıyı geldı. ısler de bıraz daha duzene gırdı ama aralık ayı tepemden gectı resmen, koasun ıcıne dusmek garıp oluyor. sadece yogun degıl karısık da oluyorsun ama bıraz daha sıstem oturuyor gıbı. fakat ocak ve subat.... full asırı yogunum, eskısı gıbı ızın rahatlıgım , erken cıkmalarım falan zor gorunuyor
neyse saglık olsun, guzel ısler olsun, hayırlı ve bereketlı kazanclar olsun da gerısı bır sekılde halloluyor