- 27 Mart 2019
- 29.514
- 106.677
Ohh sefan olsun
Çalsin sazlar oynasin kızlar modundayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh sefan olsun
ay ne güzel pare hep senmi misafir ağırlıyacaksın , birazda sen misafir olBen evde yoğum bugün akrabalarda oturma var
Oraya gidicem ne zamandır ev oturmasına gitmiyor
nasil oturulurdu nasil pasta yenir nasıl konusulur unutmuş olabilirim
Kapıda ve gömme dolapta denedik de oraları kuruladım. Buhardan dolayı ıslaklık oluyor ya leke kalmasın diye.Neden kuruladın nereleri kuruladın
Öylece sarabilirsin bence. Kolay gelsinGünaydın, mutlu haftasonları
Ben iş yerindeyim. Sabah kalktım kedilere mama su koydum, yatağımızı topladım. Hazırlandım işe geldim.
SORU ?Daha önce salamura yaprak vardı haşlayıp sarmıştım az bişey kalmıştı buzluğa atmıştım. Şimdi çıkardım akşam saracağım ama tekrar mı haşlamam lazım fikri olan var mıdır
Öpücükler hepinize evde olanlara keyifler işte olanlara kolaylıklar
Oleyyyy Ben evde yoğum bugün akrabalarda oturma var
Akşama yaz mutlaka tamam mı? Yerimden kalkmadım güzelce eğlendim sadece yazYok oturucam civiliyecem.kendimi çişim gelse bile kalkmiyacam hahahah
Onun için taktik vereyim mi hani bu toz bezleri var ya pella falan ucuna onu takıyorum lastikle ıslaklık bırakmıyor.Kapıda ve gömme dolapta denedik de oraları kuruladım. Buhardan dolayı ıslaklık oluyor ya leke kalmasın diye.
Canımsın deniycemOnun için taktik vereyim mi hani bu toz bezleri var ya pella falan ucuna onu takıyorum lastikle ıslaklık bırakmıyor.
Bir de ilk buhar verişinde bezle değil lavaboya boş bir kaç saniye sık su çıkıyor bez ıslanıyor yoksa. Belli bir süre ara verince yine aynı su veriyor önden
Ohh be sonunda keyfini çıkar kıpırdama ablacımBen evde yoğum bugün akrabalarda oturma var
Ev terliklerini yanına al unutmaBen evde yoğum bugün akrabalarda oturma var
Oh be sonunda devamı gelir inşallahBen evde yoğum bugün akrabalarda oturma var
Ben ev ayakkabısı aldım yanıma olur muEv terliklerini yanına al unutma
Olur olur Terlik dediğim pilanstik değil şöyle süslü püslü olsunBen ev ayakkabısı aldım yanıma olur mu
Patates oturtma,Kıyma çıkardım. Şimdi onunla ne yapacağıma karar vermek kaldı